Всесвітня історія Історія України

Оцінити підручник:
4,5 2
Всесвітня історія Історія України 6 клас Дудар Гук 2019

Всесвітня історія. Історія України. Підручник для 6 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.В.Дудар, О.І.Гук
  • Видавництво: "Освіта"
  • Рік видання: 2019
  • Сторінок: 224
  • Формат файлу: pdf

 

Дорогі шестикласники і шестикласниці!

 

Цей підручник допоможе вам у захопливій формі вивчати історію давнього світу. Ви дізнаєтеся багато нового про розвиток людства протягом найтривалішого періоду. У прадавні часи сформувалися основи сучасної цивілізації, людство перейшло від первісності до над-важливих наукових відкриттів. І хоча відтоді минуло кілька тисяч років, ми продовжуємо користуватися надбаннями тогочасної математики, фізики, філософії, історії та культури. То був період таємниць, величезна кількість із яких не розкрита вченими и дотепер. Іож ми з вами станемо дослідниками цього захопливого часу.

За допомогою підручника ви вивчатимете розвиток світового суспільства інтегровано, охоплюючи історію давніх цивілізацій Азії, Африки та Європи, зокрема тих, що побутували на землях сучасної України. Синхронізувавши матеріал, ви зможете зрозуміти особливості життя людини на українських землях у часи, приміром, єгипетської або римської цивілізації. А ваші власні дослідження дозволять вивчити зв’язок історичної спадщини України і світу загалом.

Робота з підручником передбачає застосування у навчанні дослідницьких методів, за допомогою яких професійні історики відтворюють події минулого. Для цього ви маєте уважно ознайомлюватися із завданнями, обдумувати їх, аналізувати, обговорювати свої висновки з однокласниками та вчителем. Римський філософ Марк Аврелій вважав, що «ми всі створені для взаємодії, як ноги, руки, очі». Тому для успішного засвоєння матеріалу вам необхідне вміння слухати, щоб порозумітися одне з одним.

 

pick_vsesvitnya_istoriya_6_dudar.pdf
39 MB
163

Схожі матеріали