Досліджуємо історію і суспільство

Оцінити підручник:
5,0 1
Досліджуємо історію і суспільство 6 клас Пометун Ремех 2023

Досліджуємо історію і суспільство. Підручник інтегрованого курсу для 6 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.І.Пометун, Т.О.Ремех
  • Видавництво: "Освіта"
  • Рік видання: 2023
  • Сторінок: 256
  • Формат файлу: pdf

Шановні шестикласники і шестикласниці!

 

Вітаємо вас на другому році вивчення курсу «Досліджуємо історію і суспільство».

Цей підручник дасть вам змогу не лише подорожувати у далеке минуле людства, коли на Землі з’явились перші люди й утворилось людське суспільство, а й рухатись разом з людьми шляхами розвитку господарства, давніх держав і законів, мистецтва і духовності від сивої давнини до сучасності. Допоможе вам у цьому дослідження різноманітних джерел і пам’яток. Впевнені, що вас, як і всіх дослідників, чекають відкриття та несподівані висновки.

У підручнику ви побачите рубрики, знайомі вам з минулого року. Обговоріть у класі запрошує вас до колективного обговорення. Досліди пропонує попрацювати самостійно, у парах чи групах та зробити власні висновки і маленькі відкриття. Поміркуйте містить запитання і завдання, які виконуються під час опрацювання тексту.

Використовуй інструменти дослідження містить рекомендації для виконання завдань теми. Перевір себе покаже, як ви засвоїли новий матеріал. Запитання тут поділено на дві частини: спочатку подано простіші, а потім (курсивом) — складніші.

А ще ти можеш містить завдання на вибір, які можна виконати вдома. Узагальнюємо і практикуємо запрошує до участі у навчальному проекті, що підсумовує розділ курсу.

У кожному параграфі ви знайдете QR-коди, під якими вміщені цифрові додатки:

1. Зошит додаткових завдань.
2. Зошит з оцінювання.
3. Зошит практичних занять та проєктів.

У підручнику вам траплятимуться виділені слова: поняття жирним шрифтом у рамках потрібно запам’ятати і вміти їх пояснювати; імена та назви, які допоможуть відтворити історичну розповідь, виділено жирним курсивом.

Бажаємо успіхів!

pick_doslidzhuiemo_istoriiu_6_pometun.pdf
10 MB
2

Схожі матеріали