Інформатика

Оцінити підручник:
3,2 5
Інформатика 10 (11) клас Бондаренко Ластовецький Пилипчук Шестопалов 2018

Інформатика. Підручник для 10 (11) класу закладів загальної середньої освіти. (Рівень стандарту)

  • Автор: О.О.Бондаренко, В.В.Ластовецький, О.П.Пилипчук, Є.А.Шестопалов
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 176
  • Формат файлу: pdf

Шановні десятикласники та десятикласниці!

 

У 9 класі завершився перший етап вивчення основ інформатики. За п’ять років ви опанували основи роботи з комп’ютером, навчилися працювати з електронними таблицями, створювати відеокліпи й нескладні публікації, розробляти презентації та конструювати сайти. Ви навчилися складати та виконувати алгоритми за заданими умовами в середовищі програмування. Знаєте, як користуватися сучасними службами Інтернету і які засоби й методи допоможуть убезпечити дані від спотворення чи несанкціонованого доступу.

У цьому навчальному році на вас теж очікує чимало цікавого та корисного. А пропонований підручник буде вашим надійним помічником. Пригадаємо, як із ним працювати.

Підручник складається з чотирьох розділів. На початку кожного розділу ви знайдете рубрику «Повторюємо». Вона допоможе вам згадати відомості, які ви вивчали з даної теми у попередніх класах і які будуть необхідні для засвоєння нового матеріалу.
Розділ складається з параграфів і практичних робіт за темами розділу. Кожний параграф містить теоретичні відомості за темою уроку, приклади практичного застосування отриманих знань, рубрики «Питання для самоперевірки», «Вправа», «Комп’ютерне тестування».

«Питання для самоперевірки» допоможуть вам з’ясувати, чи зрозуміли ви вивчений матеріал, а також підготуватися до виконання вправ і практичних робіт за комп’ютером.

Рубрика «Вправа» складається з теоретичних і практичних завдань. Вправи з позначкою ► містять окремі завдання, вправи з позначкою ►► — завдання із покроковим описом виконання. Виконуючи ці завдання, ви здобудете необхідні практичні навички роботи з комп’ютером.

Оцінити свої знання, вміння та навички вам допоможе рубрика «Комп’ютерне тестування». Завдання цієї рубрики можна виконати в онлайн-режимі з автоматичною перевіркою результату на сайті interactive.ranok.com.ua

На цьому сайті ви також знайдете описи всіх практичних робіт, запропонованих до курсу інформатики.

Щоб виконати кожну з практичних робіт, ви маєте повторити матеріал, вивчений протягом попередніх уроків, — тоді ви зможете успішно застосувати свої знання, виконуючи завдання за комп’ютером.

 

pick_informatika_10_11_bondarenko.pdf
10 MB
1120

Схожі матеріали