Інформатика

Оцінити підручник:
2,86 7
Інформатика 10 (11) клас Морзе Барна 2018

Інформатика. Підручник для 10 (11) класу закладів загальної середньої освіти. (Рівень стандарту)

  • Автор: Н.В.Морзе, О.В.Барна
  • Видавництво: "Оріон"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

Дорогі старшокласники! Дорогі старшокласниці!

 

Вітаємо вас на сторінках підручника, який реалізує базовий модуль навчання інформатики у профільній школі! Інформатика входить до переліку предметів за вибором, які надають учням можливість удосконалювати знання з обраної галузі шляхом вивчення поглиблених модулів з фаху або споріднених з ним. А це означає, що ваше майбутнє буде тісно пов’язане з інформаційними технологіями, ваш подальший професійний вибір буде відповідати реаліям і запитам інформаційного суспільства, а отримані знання й навички в курсі інформатики стануть міцним фундаментом формування цифрової компетентності, яка забезпечить успіх та реалізацію ваших цілей.

Підручник складається із чотирьох розділів, що містять як теми, які узагальнюють і систематизують набуті знання й уміння з базового курсу інформатики 5-9 класів, так і ті, що розкривають нові напрями розвитку технологій, їх застосування для навчання та життя в умовах високотехнологічного суспільства. Ви зрозумієте, яку роль відіграють інформаційні технології в суспільстві та тенденції розвитку цифрового суспільства, опануєте комп’ютерно-орієнтованими засобами планування, виконання та прогнозування результатів навчальної, дослідницької й практичної діяльності, удосконалите знання й уміння з кібербезпеки. Навчитесь моделювати об’єкти й процеси та проводити комп’ютерний експеримент за допомогою сучасних програмних засобів, аналізувати дані й розв’язувати прикладні задачі. Оціните переваги використання баз даних порівняно з іншими технологіями зберігання даних та опануєте системою управління базами даних. Отримаєте знання з основ медіаграмотності й набудете навичок у веб-дизайні та веб-маркетингу.

У підручнику багато завдань і вправ, для розв’язування яких вам потрібно застосовувати набуті знання й уміння в процесі навчання та навички роботи з прикладними програмами, якими ви опанували раніше.

Готуючись до уроку, зверніть увагу на перелік запитань, які ви вже вивчали в курсі інформатики в попередніх класах, позначених заголовком.

 

pick_informatika_10_morze2.pdf
10 MB
1237

Схожі матеріали