Інформатика

Оцінити підручник:
5,0 1
Інформатика 8 клас Бондаренко Ластовецький Пилипчук Шестопалов 2021

Інформатика. Підручник для 8 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.О.Бондаренко, В.В.Ластовецький, О.П.Пилипчук, Є.А.Шестопалов
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2021
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

 

Дорогі восьмикласники та восьмикласниці!

 

Ви тримаєте в руках підручник з інформатики, призначений саме для вас, учнів і учениць 8 класу. У 5-7 класах ви вивчали основи об’єктно-орієнтованого програмування та розробки застосунків мовою Python, ознайомилися з поштовими службами інтернету, етикетом електронного листування, онлайновими перекладачами і хмарними сервісами, опанували табличний процесор — програму для опрацювання даних, поданих у вигляді електронних таблиць.

У цьому навчальному році на вас теж очікує чимало цікавого та корисного, а пропонований підручник буде вашим надійним помічником. Підручник складається з п’яти розділів. Пригадаймо, як із ним працювати.

На початку кожного розділу вміщено матеріали рубрики «Повторюємо». Вони допоможуть згадати відомості, які ви вивчали з цієї теми в попередніх класах і які будуть необхідні для засвоєння нового матеріалу.

Розділ складається з параграфів і практичних робіт за темами розділу. Кожен параграф містить теоретичні відомості, приклади практичного застосування знань, вправи, питання для самоперевірки.

Питання для самоперевірки допоможуть з’ясувати, чи достатньою мірою ви опанували вивчений матеріал, а також підготуватися до виконання вправ і практичних робіт за комп’ютером.

Вправи складаються із завдань теоретичного і практичного спрямування. Вправи з позначкою ► містять набір окремих завдань, а вправи з позначкою ►► — завдання з описом покрокового виконання. Виконуючи завдання, ви набудете навичок роботи за комп’ютером.

Практичні роботи дають вам змогу розвинути дослідницькі навички. Щоб успішно виконати кожну з них, ви маєте повторити матеріал, вивчений на попередніх уроках, — і тоді зможете застосувати навички роботи з певним програмним забезпеченням.

Оцінити свої знання та вміння вам допоможе комп’ютерне тестування в онлайн-режимі з автоматичною перевіркою результату.

 

pick_informatika_8_bondarenko2.pdf
5 MB
45

Схожі матеріали