Deutsch

Оцінити підручник:
3,0 7
Німецька мова 8 клас Сотникова Гоголєва 2016 (8 рік навчання)

Німецька мова (8-й рік навчання). Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: С.І.Сотникова, Г.В.Гоголєва
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2016
  • Сторінок: 256
  • Формат файлу: pdf

Любий друже!

 

Вітаємо тебе з початком нового навчального року і бажаємо успіхів у навчанні! Цього року ти продовжиш вивчення німецької мови за підручником «Deutsch lernen ist super!». Головні герої Тіна та Макс будуть і цього року супроводжувати тебе в подорожі до Німеччини, під час якої ти дізнаєшся багато нового про цю країну.

Ти ознайомишся зі шкільним життям однолітків у Німеччині, дізнаєшся про захоплення німецької молоді та її стиль життя. Ти навчишся також розповідати про себе і своїх товаришів, про інтереси і вподобання українських підлітків, зможеш з легкістю розповісти німецькою багато цікавого про свою Батьківщину.

Сподіваємося, що тобі сподобається цей підручник і здадуться цікавими його завдання. На сайті видавництва ти знайдеш інтерактивні завдання, що допоможуть тобі розширити свій словниковий запас, потренуватися у читанні й аудіюванні, перевірити за допомогою тестів свої успіхи в опануванні німецької мови. Також ти маєш можливість роздрукувати додаткові матеріали, що допоможуть тобі з легкістю виконати письмові домашні завдання.

Маємо сподівання, що з цим підручником навчання німецької мови буде цікавим та ефективним і цього року ти значно покращиш знання німецької й розшириш свої горизонти.

 

pick_nimetska_mova_8_sotnikova2.pdf
17 MB
218

Схожі матеріали