Deutsch

Оцінити підручник:
4,33 3
Німецька мова 9 клас Сотникова Гоголєва 2022 (9 рік навчання)

Німецька мова (9-й рік навчання). Підручник для 9 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: С.І.Сотникова, Г.В.Гоголєва
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2020
  • Сторінок: 255
  • Формат файлу: pdf

 

Любі друзі!

 

Вітаємо вас з початком нового навчального року і бажаємо успіхів у навчанні! Цього року ви продовжите вивчення німецької мови за підручником «Deutsch lernen ist super!». Ваші давні знайомі Тіна та Макс будуть і цього року супроводжувати вас в подорожі до Німеччини, під час якої ви дізнаєтеся багато нового про цю країну.

Ви ознайомитеся із життям однолітків у Німеччині, дізнаєтеся про захоплення німецької молоді та її стиль життя. Ви навчитеся також розповідати про себе, своїх друзів і подруг, про інтереси і вподобання українських підлітків, про їхні плани на майбутнє. Ви зможете з легкістю розповісти німецькою багато цікавого про свою Батьківщину. «Наука і технічний прогрес», «Природа й погода», «Засоби масової інформації» — інші цікаві теми, які ви вивчатимете цього року.

Сподіваємося, що вам сподобається цей підручник і здадуться цікавими його завдання. На сайті видавництва ви знайдете інтерактивні завдання, що допоможуть вам розширити свій словниковий запас, потренуватися у читанні й аудіюванні, перевірити за допомогою тестів свої успіхи в опануванні німецької мови. Також ви матимете можливість роздрукувати додаткові матеріали, що допоможуть вам з легкістю виконати письмові домашні завдання.

Маємо сподівання, що з цим підручником навчання німецької мови буде цікавим та ефективним і цього року ви значно покращите знання німецької й розширите свої горизонти.

Бажаємо успіхів!

 

pick_nimetska_mova_9_sotnikova4.pdf
9 MB
17

Схожі матеріали