Deutsch

Оцінити підручник:
4,5 4
Німецька мова 11 клас Сотникова Гоголєва 2019 (11 рік навчання)

Німецька мова. Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. (11-й рік навчання, рівень стандарту)

  • Автор: С.І.Сотникова, Г.В.Гоголєва
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2019
  • Сторінок: 208
  • Формат файлу: pdf

Любі друзі!

 

Вітаємо вас із початком нового навчального року й бажаємо успіхів у навчанні й нових досягнень! Цього року ви продовжите вивчення німецької мови за підручником «Deutsch lernen ist super!». Німецькі підлітки Тіна та Макс будуть і цього року супроводжувати вас у подорожі до німецькомовних країн, під час якої ви дізнаєтеся багато нового про їхню культуру та звичаї.

Ви познайомитеся з життям однолітків у німецькомовних країнах, дізнаєтеся про захоплення європейської молоді та її дозвілля. Ви навчитеся також розповідати про себе і своїх товаришів, про інтереси і вподобання українських підлітків, про їхнє шкільне життя та їхні плани на майбутнє. Ви зможете з легкістю розповісти німецькою багато цікавого про свою Батьківщину. «Наука й технічний прогрес», «Природа й довкілля», «Мистецтво», «Робота й професія», «Традіції харчування» — інші цікаві теми, які ви вивчатимете цього року.

Сподіваємося, що вам сподобається цей підручник і здадуться цікавими його завдання. На сайті видавництва ви знайдете інтерактивні завдання, що допоможуть вам розширити свій словниковий запас, потренуватися в читанні й аудіюван-ні, перевірити за допомогою тестів свої успіхи в опануванні німецької мови. Також ви матимете можливість роздрукувати додаткові матеріали, що допоможуть вам із легкістю виконати письмові домашні завдання.

Маємо сподівання, що з цим підручником навчання німецької мови буде цікавим та ефективним і цього року ви значно покращите знання німецької й розширите свої горизонти.

Бажаємо успіхів!

 

pick_nimetska_mova_11_sotnikova2.pdf
17 MB
804

Схожі матеріали