Deutsch

Оцінити підручник:
3,6 5
Німецька мова 6 клас Сотникова Гоголєва 2014 (6 рік навчання)

Німецька мова. Підручник для 6 класу загальноосвітніх навчальних закладів (шостий рік навчання).

  • Автор: С.І.Сотникова, Г.В.Гоголєва
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2014
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

Любий друже!

 

Цього року ти продовжиш своє знайомство з німецькою мовою. За допомогою підручника ти здійсниш подорож до Німеччини, дізнаєшся багато цікавого про цю країну, її столицю та чарівні міста. Ти познайомишся з життям однолітків у німецькомовних країнах і зможеш розповісти німецькою про своє життя. Твої добрі знайомі Тіна і Макс, як завжди, допомагатимуть тобі в опануванні німецької мови.

Сподіваємося, що тобі сподобається цей підручник і здадуться цікавими його завдання. Для цього ми підготували багато ігор, загадок, віршів, скоромовок. Велика кількість комунікативних завдань, що супроводжуються мовленнєвими зразками, допоможе тобі вільно висловлювати німецькою власну думку і спілкуватися з однокласниками в межах запропонованої тематики.

Підручник містить 8 розділів, які складаються з 12—16 уроків. Кожний розділ закінчується уроками на повторення вивченого матеріалу. Більшість завдань в уроках на повторення передбачає роботу в групах (проекти, ігри, опитування тощо), що сприятиме згуртованості класу і кращому розумінню серед однокласників.

Маємо сподівання, що цей підручник стане тобі у пригоді на шляху подальшого вивчення німецької мови, а навчання за ним буде цікавим і ефективним. Бажаємо успіхів!

 

pick_nimetska_mova_6_sotnikova2.pdf
17 MB
490

Схожі матеріали