Всесвітня історія

Оцінити підручник:
4,5 2
Всесвітня історія 7 клас Сорочинська Гісем 2020

Всесвітня історія. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Н.М.Сорочинська, О.О.Гісем
  • Видавництво: "Навчальна книга - Богдан"
  • Рік видання: 2020
  • Сторінок: 176
  • Формат файлу: pdf

 

Любі друзі та подруги!

 

Перш ніж розпочати вивчення нового періоду історії людства — середніх віків, необхідно ознайомитися зі змістом та структурою підручника, з яким ви працюватимете. Матеріал цього навчального видання об’єднано у шість розділів, кожен з яких містить кілька параграфів, що, своєю чергою, поділяються на пункти. Дати основних подій, історичні поняття і терміни, імена історичних діячів, на які необхідно звернути увагу і бажано запам’ятати, виділені в тексті жирним шрифтом.

Для засвоєння матеріалу важливе значення мають історичні документи, ілюстрації, карти та схеми. Тому працюючи з параграфом, необхідно прочитати вміщений у ньому текст документа й відповісти на запитання до нього. Розглядаючи ілюстрації, звертайте увагу на підписи, що пояснюють зміст зображеного. Робота з історичною картою сприятиме формуванню уявлень про те, де саме відбувалися події, про які йдеться у тексті, або які територіальні зміни вони спричинили. Наведені в параграфах схеми розкривають зв’язки між складниками історичних явищ, пояснюють їхні особливості тощо.

Наприкінці кожного параграфа подано запитання й завдання до нього. Звертайте увагу на умовні позначення поряд із ними — вони підкажуть, що і як необхідно виконувати. За допомогою узагальнювальних запитань та завдань ви зможете підсумувати опрацьований за темою матеріал, а користуючись тестовими завданнями — здійснити самоперевірку рівня засвоєних знань.

 

pick_vsesvitnya_istoriya_7_sorochinska.pdf
7 MB
87

Схожі матеріали