Deutsch

Оцінити підручник:
5,0 1
Німецька мова 7 клас Сотникова (3 рік навчання)

H@llo, Freunde! Німецька мова (3-й рік навчання). Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: С.І.Сотникова
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

Юний друже!

 

Цього року ти продовжиш знайомство з німецькою мовою, з людьми, які нею говорять, з життям і традиціями німецькомовних країн. Ти дізнаєшся, як живуть і вчаться твої однолітки у Німеччині, чим вони захоплюються, а також навчишся розповідати про своїх друзів і рідних, про своє шкільне життя, про своє житло й місце проживання, заняття спортом, кулінарні звички та покупки, свята і традиції, природу та довкілля.

У цьому підручнику ти зустрінеш уже відомих тобі персонажів і познайомишся з новими людьми, містами, традиціями та звичками німецького народу. Використовуючи матеріал уроків, ти зможеш порівняти різні сфери життя в Німеччині та Україні і збагатити себе новими знаннями.

Підручник включає завдання та вправи з розвитку читання, аудіювання, письма й мовлення. Щоб тобі було легше орієнтуватися в матеріалі та для ефективного виконання завдань, вправи маркуються умовними позначками, а також подаються зразки для їх виконання. Практично кожний урок розпочинається з переліку слів, що входять до активної лексики й мають бути засвоєними на цьому уроці. Значення нових слів пояснюється за допомогою малюнків, фотографій або текстів. А в кінці уроку вказується, які знання, навички чи вміння ти маєш набути в ході опрацювання матеріалу.

Для полегшення самостійної роботи з аудіювання в кінці підручника подаються тексти, записаних на аудіодиску вправ. В опрацюванні граматичного матеріалу тобі допоможуть таблиці та приклади в уроках і граматичний довідник, а в роботі з текстами та лексикою уроків стане в пригоді німецько-український словник, що знаходиться в кінці підручника.

Окрім того, на сайті видавництва ти знайдеш додаткові інтерактивні завдання, що допоможуть тобі розширити словниковий запас, потренуватися в читанні й аудіюванні, перевірити за допомогою тестів свої успіхи в опануванні німецької мови.

Сподіваюся, що підручник допоможе тобі зробити подорож до різнобарвного світу німецької мови цікавою та веселою й, опанувавши німецьку мову, ти знайдеш нових друзів і розшириш коло своїх інтересів. Бажаю успіхів на шляху вивчення німецької мови!

 

pick_nimetska_mova_7_sotnikova2.pdf
23 MB
120

Схожі матеріали