Deutsch

Оцінити підручник:
4,75 4
Німецька мова 7 клас Сидоренко Палій 2015 (3 рік навчання)

Німецька мова (3-й рік навчання). Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: М.М.Сидоренко, О.А.Палій
  • Видавництво: "Грамота"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

Дорогі друзі!

 

Сподіваємося, вам сподобалося мандрувати з Тарасом, Ерікою та веселими мишенятами Тіто й Кіто країною знань, де всі говорять німецькою мовою. Ви вже багато чому навчилися: можете привітатися, розказати про свою родину, друзів, школу, написати невеличкого листа, свою адресу, назвати номер телефону, порівняти українські та німецькі свята, традиції тощо.

Улюблені герої будуть супроводжувати вас і надалі в нових мандрівках до Німеччини. Ви навчитеся розповідати про себе, близьких, друзів, про свій вільний час, запитувати інформацію про співрозмовників, висловлювати своє ставлення до когось, повідомляти про смаки, уподобання, розповідати про повсякденне життя, надавати інформацію про явища та події, дізнаєтеся про історію, культуру України та Німеччини.

У підручнику сім розділів, що складаються з окремих уроків і містять безліч цікавих завдань та ігор. Тут ви знайдете завдання підвищеної складності, факультативні завдання, завдання для самостійної роботи та інформацію для допитливих (Für Wissbegierige).

У кінці кожного розділу є сторінки „Teste dein Deutsch!“ (тут подано завдання для самостійного контролю засвоєного матеріалу) та „Das kann ich schon“ (зібрано основні лексичні вирази й граматичні структури).

 

pick_nimetska_mova_7_sidorenko.pdf
16 MB
264

Схожі матеріали