Deutsch

Оцінити підручник:
3,38 8
Німецька мова 9 клас Сидоренко Палій 2017 (5 рік навчання)

Німецька мова (5-й рік навчання). Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: М.М.Сидоренко, О.А.Палій
  • Видавництво: "Грамота"
  • Рік видання: 2017
  • Сторінок: 264
  • Формат файлу: pdf

Дорогі друзі!

 

Ви вивчаєте німецьку мову п’ятий рік і вже багато чого навчилися: можете привітатися, розказати про свою родину, друзів, школу, захоплення, будинок чи квартиру, предмети одягу та національні страви, назвати свою адресу, написати невеликий лист і вітальну листівку, порівняти українські та німецькі свята, традиції тощо.

Улюблені герої — Тарас та Еріка — будуть супроводжувати вас і надалі в нових мандрівках Німеччиною та Україною. Ви навчитеся розповідати про себе, близьких, друзів, улюблений навчальний предмет у школі та плани на майбутнє, про відвідини театру чи кінотеатру, улюблених письменників, поетів, літературні твори, приготування до подорожі та планування відпочинку, про визначні історичні й культурні місця України й Німеччини, зможете описувати людей, предмети, дії, явища, самопочуття, події, характеризувати якості особистості та вчинки людей, порівнювати предмети, висловлювати свої враження, почуття та емоції, надавати інформацію про явища та події, висловлювати, приймати або відхиляти пропозицію, аргументувати свій вибір і точку зору.

У підручнику сім розділів, що складаються з окремих уроків і містять безліч цікавих завдань та ігор. Тут ви знайдете завдання підвищеної складності (*), факультативні завдання, завдання для самостійної роботи та інформацію для допитливих (Für Wissbegierige).

У кінці кожного розділу є сторінки „Teste dein Deutsch!“ (тут подано завдання для самостійного контролю засвоєного матеріалу) та „Das kann ich schon“ (зібрано основні лексичні вирази й граматичні структури).

У додатках підручника розміщено:
— довідник із граматики, який містить правила та пояснення граматичного матеріалу, що допоможе вам систематизувати й узагальнити навчальний матеріал;
— таблицю основних форм сильних дієслів;
— німецько-український словник (Deutsch-ukrainisches Wörterbuch).

Пам’ятайте, лише від вашої наполегливої праці залежить результат навчання!

 

pick_nimetska_mova_9_sidorenko.pdf
17 MB
86

Схожі матеріали