Deutsch

Оцінити підручник:
5,0 1
Німецька мова 7 клас Горбач Трінька 2020 (погл.)

Німецька мова. Підручник для 7 класу з поглибленим вивчанням німецької мови закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Л.В.Горбач, Г.Ю.Трінька
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2020
  • Сторінок: 256
  • Формат файлу: pdf

 

Любі семикласники та семикласниці!

 

От і промайнуло ще одне літо. Ви відпочили, набралися сил, зміцніли, подорослішали й, напевно, з радістю переступили поріг рідної школи, де на вас чекають нові відкриття.

Серед предметів, які ви вивчатимете в сьомому класі, будуть і іноземні мови. Зайвим було б пояснювати важливість знання іноземних мов сьогодні. Володіючи іноземними мовами, ви можете долучатися до культурної спадщини народу, мову якого вивчаєте, брати участь у всеукраїнських та міжнародних освітянських проектах, вільно спілкуватися зі своїми однолітками за кордоном.

Пропонований підручник продовжує серію видань для спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням німецької мови. Він містить актуальну лінгвокраїнознавчу інформацію, цікаві тексти, різноманітні діалоги, які допоможуть вам вирішити комунікативні завдання в межах визначених програмою сфер спілкування.

Підручник укладено за розділами. Кожний розділ, залежно від обсягу лексики, узятої на опрацювання, містить 3-6 уроків і завершується виконанням проектної роботи. Готуючи проекти, ви навчитеся шукати інформацію, творчо опрацьовувати її в групах і презентувати зроблене.

У кінці кожного розділу подано два модулі: „Übung macht den Meister“ та „Lesen macht Spaß“. Модуль „Übung macht den Meister“ містить вправи для відпрацювання лексики та закріплення передбаченого програмою граматичного матеріалу. У модулі „Lesen macht Spaß“ подано тексти для домашнього читання з дидактичними розробками.

Вправи в підручнику супроводжуються піктограмами (умовними позначеннями), що значно полегшує орієнтування в ньому.

У кінці підручника подано граматичний довідник, таблицю сильних та неправильних дієслів і німецько-український словник, який містить слова й вирази, що використовуються в підручнику.

Вивчайте німецьку мову, це відкриє для вас нові можливості!

 

pick_nimetska_mova_7_gorbach3.pdf
9 MB
3

Схожі матеріали