Основи інформатики

Оцінити підручник:
5,0 1
Основи інформатики 7 клас Володіна Володін Дорошенко Столяров 2007

Основи інформатики. 7 клас. Експерементальний навчальний посібник.

  • Автор: І.Л.Володіна, В.В.Володін, Ю.О.Дорошенко, Ю.О.Столяров
  • Видавництво: "Гімназія"
  • Рік видання: 2007
  • Сторінок: 384
  • Формат файлу: pdf

Дорогий друже!

 

Ти тримаєш у руках посібник з інформатики для учнів 7 класів. Працюючи з цією книгою, ти разом з новими друзями — семикласниками Петриком, Стасиком, Тарасиком і таксою Дуською — зможеш вирушити у подорож країною Інформатики. Твої нові знайомі мешкають у Києві, хоча могли б жити та товаришувати у Львові чи Харкові, Одесі чи Чернігові. Навчаються хлопці в ліцеї, хоча це могла бути гімназія або величезна чи маленька школа. Головне, де б ми не жили чи навчалися, бути готовими постійно та наполегливо працювати і не зупинятися перед труднощами, які можуть трапитися на шляху до нових знань.

Ми пропонуємо тобі 27 цікавих історій, які відбулися з друзями протягом одного навчального року. Кожна з історій оформлена окремим параграфом у посібнику. Але не намагайся весь навчальний матеріал параграфа прочитати та опрацювати за один раз. Роботу з ним доцільно розподілити на весь навчальний тиждень. А до виконання завдань, що запропонують тобі друзі в кінці параграфа, можна повертатися багаторазово, оскільки вони мають різний рівень складності. Отже, працюючи з книгою, виконуй ті завдання, рівень яких с прийнятним для тебе на даний момент.

Але хочемо тобі нагадати: за комп’ютером ти можеш працювати не більше 20 хвилин, після чого обов’язково потрібно зробити перерву, виконати кілька фізичних вправ чи просто перепочити.

 

pick_osnovi_informatiki_7_volodina.pdf
23 MB
30

Схожі матеріали