Інформатика

Оцінити підручник:
5,0 1
Інформатика 7 клас Коршунова Завадський 2020

Інформатика. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.В.Коршунова, І.О.Завадський
  • Видавництво: "Освіта"
  • Рік видання: 2020
  • Сторінок: 144
  • Формат файлу: pdf

 

Дорогі учні та учениці!

 

Ви зробили наступний крок сходами знань! Що очікує вас у новому навчальному році на уроках інформатики? Пропонуємо зазирнути в найближче майбутнє.

Чи можна уявити сучасне життя без мережі Інтернет? А чи чули ви про електронну пошту? Ну звісно! Сьогодні більшість людей у світі починають день із перевірки своєї електронної скриньки, відправляють та отримують десятки електронних листів на день. У 7 класі ми з вами навчимося створювати власну поштову скриньку, налаштовувати її параметри й дізнаємося правила безпечного використання електронної пошти.

А хто з вас може пояснити, що таке технологія ІоТ? А чи є це вже вашим повсякденним життям, чи, можливо, чекає у найближчому майбутньому? Шукайте відповіді на сторінках підручника!

Хай ким ви працюватимете в майбутньому, вам напевно доведеться використовувати електронні таблиці. Набуті компетентності саме з цієї теми можете сміливо зазначати у майбутньому резюме.

І, звісно, ми продовжимо розвивати алгоритмічне мислення і ознайомимося з новою сучасною мовою програмування. Якою? Трохи терпіння — і про все дізнаєтеся!

Бажаємо вам цікавого й результативного навчання!

 

pick_informatika_7_korshunova.pdf
5 MB
33

Схожі матеріали