Інформатика

Оцінити підручник:
3,67 15
Інформатика 5 клас Коршунова Завадський 2018

Інформатика. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.В.Коршунова, І.О.Завадський
  • Видавництво: "Освіта"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 144
  • Формат файлу: pdf

Шановна п'ятикласнице! Шановний п'ятикласнику!

 

Вітаємо тебе з переходом до нового рівня навчання. Тепер ти вже не вчишся в початковій школі, а це означає, що здобувати нові знання потрібно більш самостійно. Цей підручник допоможе тобі не тільки опанувати навчальний предмет «Інформатика», а й сформувати необхідні навички успішної людини XXI століття.

Як працювати з підручником?

На початку кожної теми подано меню (навігацію темою), яке допоможе тобі самостійно або разом із друзями та вчителем/вчителькою здобути нові знання. Можна розпочати вивчення нового матеріалу, обравши будь-який вид діяльності — досліджувати, опрацьовувати відомості й аналізувати їх, виконувати проблемні завдання тощо.

Розглядай уважно малюнки, виконуй завдання, намагайся дати відповідь на запитання, упорядковуй, осмислюй та узагальнюй отримані відомості — і ти зможеш САМОСТІЙНО опанувати навчальний предмет! Але пам’ятай: будь-які здогадки потрібно перевіряти!

Перевірити правильність своїх відкриттів ти зможеш, ознайомившись із рубрикою «Запитання — відповіді», а завдяки активній участі в дискусіях з однокласниками дізнаєшся їхні думки й ставлення до багатьох питань. Ознайомтеся з поглядами одне одного, навчіться поважати думки інших і конструктивно сперечатися. Пам’ятай, що помилятися може кожний, і головне — це помітити (знайти) помилку та виправити її.

Цікавої тобі подорожі країною знань!

 

pick_informanika_5_korshunova.pdf
16 MB
2418

Схожі матеріали