Інформатика

Оцінити підручник:
5,0 2
Інформатика 7 клас Ривкінд Лисенко Чернікова Шакотько 2015

Інформатика. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Й.Я.Ривкінд, Т.І.Лисенко, Л.А.Чернікова, В.В.Шакотько
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 256
  • Формат файлу: pdf

Шановні семикласники!

 

Цього навчального року ви продовжите вивчення дуже цікавого та важливого предмета - інформатики.

У попередніх класах ви вже навчилися працювати з об’єктами операційної системи комп’ютера, з графічними, текстовими та мультимедійними даними, знаходити відомості в Інтернеті, складати алгоритми для виконавця Рудий кіт.

На уроках інформатики в 7-му класі ви продовжите ознайомлення з послугами Інтернету, навчитеся користуватися електронною поштою. Для виконавця алгоритмів ви будете складати алгоритми з повторенням і розгалуженням. Ви ознайомитеся з поняттям моделі та навчитеся розробляти інформаційні моделі та карти знань, створювати та використовувати електронні таблиці, будувати діаграми та інше. Уміння застосовувати набуті знання в навчальній діяльності та в життєвих ситуаціях ви відпрацюєте під час розв’язування компетентнісних задач і виконання індивідуальних навчальних проектів. І в цьому вам допоможе цей підручник.

Уміст підручника поділено на розділи. Кожний розділ складається з пунктів, які, у свою чергу, містять підпункти. На початку кожного пункту наведено запитання для повторення вивченого. Відповіді на них полегшать розуміння та засвоєння нового матеріалу. Ці запитання позначено.

Уважно читайте матеріал, викладений у підручнику. Основне зібрано в кінці кожного пункту в окремій рубриці «Найважливіше в цьому пункті». Для відпрацювання практичних навичок у рубриці «Працюємо з комп’ютером» наведено тренувальні вправи з детальними алгоритмами виконання завдань.

 

pick_informatika_7_rivkind_p.pdf
21 MB
613

Схожі матеріали