Інформатика

Оцінити підручник:
5,0 1
Інформатика 9 клас Ривкінд Лисенко Чернікова Шакотько 2022

Інформатика. Підручник для 9 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Й.Я.Ривкінд, Т.І.Лисенко, Л.А.Чернікова, В.В.Шакотько
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 277
  • Формат файлу: pdf

 

Шановні дев'ятикласники та дев'ятикласниці!

 

Ви продовжуєте вивчати цікавий, важливий і корисний предмет - інформатику.

На уроках інформатики в 9-му класі ви розглянете класифікацію та призначення програмного забезпечення, що використовується під час роботи з комп’ютером, навчитеся створювати й опрацьовувати архівні файли, детальніше ознайомитеся з питаннями інформаційної безпеки і засобами її дотримання, продовжите вивчати табличний процесор, ознайомитеся з базами даних і програмою для їх створення й опрацювання, навчитеся створювати ЗБ-моделі та ЗБ-анімацію. І в цьому вам допоможе цей підручник.

Вміст підручника поділено на розділи. Кожний розділ складається з пунктів, які, у свою чергу, поділяються на підпункти. На початку кожного пункту наведено запитання для повторення вивченого. Відповіді на них полегшать розуміння та засвоєння нового матеріалу. Ці запитання позначено відповідною піктограмою.

Уважно читайте матеріал, викладений у підручнику. Найсуттєвіше зібрано в кінці кожного пункту в окремій рубриці «Найважливіше в цьому пункті». Для відпрацювання практичних навичок у рубриці «Працюємо з комп'ютером» наведено тренувальні вправи з детальними алгоритмами виконання завдань.

Наприкінці кожного пункту розміщено запитання для самоконтролю «Дайте відповіді на запитання». Рекомендуємо вам після вивчення навчального матеріалу пункту дати відповіді на них. Біля кожного запитання стоїть позначка, яка означає, що правильна відповідь на це запитання відповідає:

° — початковому або середньому рівням навчальних досягнень;
• — достатньому рівню навчальних досягнень;
* — високому рівню навчальних досягнень.

 

pick_informatika_9_rivkind2.pdf
8 MB
69

Схожі матеріали