Здоров'я, безпека та добробут

Оцінити підручник:
5,0 1
Здоров'я безпека та добробут 6 клас Хитра Романенко 2023

Здоров'я, безпека та добробут. Підручник для 6 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: З.М.Хитра, О.А.Романенко
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2023
  • Сторінок: 176
  • Формат файлу: pdf

 

Раді вітати вас на сторінках підручника «Здоров’я, безпека та добробут у 6 класі. У період життя, в якому ви перебуваєте, проходять значні зміни у вашому тілі, поведінці, характері та звичках. Мабуть у вас знову багато запитань: «Чому?», «Яким чином?», «Яким/якою бути?». Разом ми будемо шукати відповіді на ваші запитання.

Знання, які ви отримаєте, вивчаючи цей предмет, важливі для всіх, тому що йдеться про три найважливіші цінності для кожної людини, а саме: здоров’я, безпеку та добробут. Обрання правильних ціннісних орієнтирів допоможе вам стати щасливими у житті. Для цього ви будете вчитися як зберегти та зміцнити здоров’я на довгі роки, захоплюватись тим, як досконало працює людський організм; дотримуватися безпечної поведінки в побуті та навколишньому світі; зрозумієте як досягати особистого, родинного та суспільного добробуту.

У разі надзвичайної ситуації ваша безпека та готовність до взаємної допомоги стає вирішальною. Варто пам’ятати, що гарна підготовка — запорука кращої допомоги близьким і тим, хто особливо її потребує. Чітке розуміння алгоритму дій у надзвичайних ситуаціях допоможе ефективніше впоратися з кризою та зменшити негативні наслідки для себе та суспільства загалом. Опановуючи цей предмет, ви зможете критично оцінювати ситуацію, встановлювати рівень її безпеки, вирішувати конфлікти та домовлятися одне з одним. Можливо, саме ці знання допоможуть вам краще пізнати себе та гармонійність світу навколо вас. А ще — отримати важливі практичні навички прийняття зважених рішень у повсякденному житті. Скористайтеся ними сьогодні й у майбутньому! Будьте щасливими й успішними!

 

pick_zdorovya_bezpeka_6_khytra.pdf
10 MB
9

Схожі матеріали