Здоров'я, безпека та добробут

Оцінити підручник:
5,0 1
Здоров'я безпека та добробут 6 клас Фука Здирок Василькевич 2023

Здоров'я, безпека та добробут. Підручник інтегрованого курсу для 6 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: М.М.Фука, О.М.Здирок, С.І.Василькевич
  • Видавництво: "Астон"
  • Рік видання: 2023
  • Сторінок: 192
  • Формат файлу: pdf

 

Дорогий шестикласнику! Дорога шестикласнице!

 

Ти продовжуєш вивчати новий, дуже важливий навчальний предмет «Здоров’я, безпека та добробут», завдяки якому дізнаєшся, як бути здоровим, як поводитися в різних надзвичайних ситуаціях, щоб убезпечити себе. Такі теми ти вже вивчав / вивчала у в курсі «Здоров’я, безпека та добробут» за 5 клас, проте в 6 класі питання, пов’язані з твоїми безпекою та здоров’ям, досліджуватимеш значно ґрунтовніше та повніше. До того ж у зв’язку з новими викликами, які пов’язані з військовими діями та їхніми наслідками на території нашої країни, у текст посібника включені теми, які допоможуть тобі впоратися з екстремальними ситуаціями, що можуть виникнути внаслідок бойових дій та забруднення території України мінами й іншими вибухонебезпечними предметами.

Матеріал підручника також підкаже тобі, що необхідно зробити для досягнення власного добробуту та добробуту інших, як планувати свій час і досягати успіху, як слід діяти в різноманітних ситуаціях та активно відпочивати, щоб зміцнити здоров’я та досягати нових звершень у навчанні та улюбленій справі. Здобуті знання допоможуть тобі правильно спілкуватися з дорослими, однолітками, родиною. Ти разом з однокласниками вчитимешся застосовувати набуті знання у повсякденному житті та надзвичайних ситуаціях, бути відповідальним не тільки за себе, а й за родичів, друзів і однокласників.

Організовувати роботу з підручником тобі допоможуть умовні позначення. Опановуючи теми самостійно чи в групі з однокласниками набуватимеш важливих навичок, обговорюватимеш життєві ситуації, уявлятимеш себе в різних ролях, гартуватимеш характер, розв’язуватимеш завдання, які допоможуть уникати небезпек.

Продовжуй пізнавати цікавий навчальний предмет, здобувай нові знання і вчися застосовувати їх у житті.

Бажаємо успіхів!

 

pick_zdorovya_bezpeka_6_fuka.pdf
5 MB
0

Схожі матеріали