Здоров'я, безпека та добробут

Оцінити підручник:
5,0 1
Здоров'я безпека та добробут 6 клас Шиян Волощенко Дяків Козак Седоченко 2023

Здоров'я, безпека та добробут. Підручник урсу для 6 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.І.Шиян, О.В.Волощенко, В.Г.Дяків, О.П.Козак, А.Б.Седоченко
  • Видавництво: "Світич"
  • Рік видання: 2023
  • Сторінок: 176
  • Формат файлу: pdf

 

Шестикласнику! Шестикласнице!

 

Ти подорослішав/подорослішала ще на один рік, в тебе з’явився новий важливий досвід. Ти вже успішно вирішуєш немало життєвих питань, долаєш виклики. Часом трапляються перешкоди й помилки, завдяки яким ти розумієш цінність здоров’я, безпеки та добробуту. Віримо, що зі своїх помилок ти робиш цінні висновки, які допоможуть тобі у подальшому.

За останній час багато чого змінилося і в житті нашої держави. Всім нам — і дорослим, і дітям — безліч речей довелося переосмислити, пізнати чимало нового в непростих умовах. Все це так чи інакше стосується і здоров’я, і добробуту, і безпеки.

Цей підручник допоможе тобі знайти відповіді на важливі питання, враховуючи твій життєвий досвід та конкретні ситуації. Деякі ти досліджуватимеш самостійно, інші — з допомогою однокласників та однокласниць, дорослих. Та пам’ятай: кожна людина сама відповідає за своє життя.

Ми будемо завжди поруч на твоєму непростому шляху. Авторський колектив вірить у тебе і прагне, щоб ти — навіть у складних умовах — піклувався/піклувалася про своє здоров’я та творив/творила для себе життя, що буде безпечним і нестиме добробут. Успіхів!

 

pick_zdorovya_bezpeka_6_shyian.pdf
6 MB
34

Схожі матеріали