Зарубіжна література

Оцінити підручник:
5,0 1
Зарубіжна література 6 клас Міляновська 2023

Зарубіжна література. Підручник для 6 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Н.Р.Міляновська
  • Видавництво: "Астон"
  • Рік видання: 2023
  • Сторінок: 288
  • Формат файлу: pdf

 

Підручник «Зарубіжна література. 6 клас» укладено відповідно до модельної навчальної програми «Зарубіжна література. 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори: Ні-коленко О., Ісаєва О., Клименко Ж., Мацевко-Бекерська Л., Юлдашева Л., Рудніцька Н., Туряниця В., Тіхоненко С., Вітко М., Джангобекова Т.), рекомендованої Міністерством освіти і науки України.

До підручника ввійшли тексти літературних творів у повному або скороченому обсязі, які супроводжуються статтями про життя і творчість авторів. Підручник також містить рубрики:

Теорія літератури
Для тих, хто хоче знати більше

У рубриках викладено матеріал з теорії літератури в обсязі, передбаченому навчальною програмою для 6 класу, та запропоновано цікаву додаткову інформацію.

До кожного твору подано запитання і завдання, які передбачають закріплення та повторення вивченого матеріалу, стимулюють інтелектуальну і творчу діяльність учнів, розвивають їхнє мовлення та уяву. Запитання і завдання зазвичай розподілено за підрозділами: «Готуємося до роботи з текстами»; «Працюємо над змістом твору»; « Міркуємо самостійно»; «Узагальнюємо та підсумовуємо»; «Пов’язуємо новий матеріал із вивченим раніше»; «Застосовуємо теоретичні поняття».

У рубриках виокремлено запитання і завдання:

Що спитав у нас Згадайко? (для повторення вивченого)
Завдання від Фантазерчика (для розвитку уяви і фантазії)
Потіште Знаюсю своїми знаннями! (для контролю знань)

У підручнику використано ілюстрації до творів, виконані в найрізноманітніших стилях. Таке широке представлення технік дозволяє шестикласникам розширити кругозір в образотворчому мистецтві, ознайомитися з роботами художників різних історичних епох та з різних куточків світу.

 

pick_zarubizhna_literatura_6_milianovska.pdf
7 MB
8

Схожі матеріали