Зарубіжна література

Оцінити підручник:
5,0 1
Зарубіжна література 6 клас Ніколенко Мацевко-Бекерська Рудніцька 2023 (1 частина, спец. H 54.1 - H 54.2)

Зарубіжна література. Підручник для осіб з особливими освітніми потребами (H 54.1 - H 54.2). 6 клас (у 2-х частинах). Частина 1.

  • Автор: О.М.Ніколенко, Л.В.Мацевко-Бекерська, Н.П.Рудніцька
  • Видавництво: "Академія"
  • Рік видання: 2023
  • Сторінок: 200
  • Формат файлу: pdf

Любі учні та учениці!

 

Ми з вами вирушаємо в нову мандрівку країною Зарубіжна Література. А допоможе нам здійснити нашу подорож паротяг, а точніше — паротяжиха, якій сучасний німецький письменник Міхаель Енде дав у книжці «Джим Ґудзик і машиніст Лукас» ніжне й лагідне ім’я — Емма. Вона добра та весела, але якщо треба — може бути сильною і мужньою. Особливо тоді, коли йдеться про боротьбу з драконами, які живуть у страшному Драконовому місті й загрожують усьому світові. З допомогою паротяжихи Емми хлопчик Джим Ґудзик і машиніст Лукас звільнили з полону дракониці пані Кутняк дітей різних національностей, і всі вони щасливо повернулися додому. «Ми люди, які нікого й нічого не бояться!» — каже Джим Ґудзик.

Ми з вами також не будемо нікого й нічого боятися — ні страшних драконів, ні життєвих труднощів. Адже з українцями нині поруч усі люди доброї волі й найкращі книжки світу. Тож відкривайте і читайте цікаві художні твори із США, Німеччини, Великої Британії, Франції, Швеції, Японії та інших країн. Вони допоможуть вам стати сильнішими й стійкішими, досягти значних успіхів не лише в навчанні, а й у житті, увійти в сучасний світ вільними, освіченими й культурними людьми.

Отже, уперед! Паротяжиха Емма, Джим Ґудзик і машиніст Лукас уже чекають на вас! Поїхали!.. Ту-ту!

pick_zarubizhna_literatura1_6_nikolenko.pdf
5 MB
1

Схожі матеріали