Історія України Всесвітня історія (частина 1)

Оцінити підручник:
5,0 1
Історія України Всесвітня історія 6 клас Щупак Бурлака Власова Піскарьова 2023 (1 частина, спец. H 54.1 - H 54.2)

Історія України. Всесвітня історія. Підручник для осіб з особливими потребами (H 54.1 - H 54.2). 6 клас (у 2-х частинах). Частина 1.

  • Автор: І.Я.Щупак, О.В.Бурлака, Н.С.Власова, І.О.Піскарьова
  • Видавництво: "Оріон"
  • Рік видання: 2023
  • Сторінок: 176
  • Формат файлу: pdf

Дорогі діти!

 

Вітаємо вас — ви продовжуєте вивчати історію! Вашим помічником в осягненні історії України та світу буде цей підручник. Навчальний матеріал підручника поділений на розділи й параграфи, у яких для зручності виділені окремі пункти. Зазвичай на кожному уроці ви будете вивчати один параграф. Він містить навчальний текст, ілюстрації, пояснення основних понять. Зорієнтуватись у підручнику допоможуть рубрики.

Пізнавально й цікаво
Поміркуймо!
Варто запам'ятати!
Читаємо й розуміємо
Мудрість віків
Історичне порівняння
Історичні загадки
Факт чи фейк?
Віртуальна екскурсія
Український Всесвіт
Діємо: практичні завдання
Мовою документів

Цікаві завдання й запитання дозволять вам навчитися розмірковувати, зіставляти та пояснювати певну історичну інформацію.

Розповідь про минуле доповнюють карти, які ви побачите на сторінках цієї навчальної книжки. Перевірити, як добре ви зрозуміли навчальний матеріал, допоможуть запитання й завдання наприкінці параграфів. Вони поділяються на такі підрубрики: «Знаю й систематизую нову інформацію», «Обговоріть у групі», «Мислю творчо». Зверніть увагу на поради, які допоможуть вам працювати з підручником.

pick_istoriia_ukrainy1_6_shchupak.pdf
5 MB
5

Схожі матеріали