Зарубіжна література

Оцінити підручник:
5,0 1
Зарубіжна література 10 клас Ніколенко Ковальова Любарець 2018 (хрестоматія)

Зарубіжна література. 10 клас. Хрестоматія. (Компетентнісний підхід)

  • Автор: О.М.Ніколенко, Л.Л.Ковальова, Н.О.Любарець, Л.П.Юлдашева, О.В.Орлова, В.Г.Туряниця, К.С.Ніколенко
  • Видавництво: "Грамота"
  • Рік видання: 2018
  • Сторінок: 312
  • Формат файлу: pdf

Посібник-хрестоматія відповідає новим навчальним програмам із зарубіжної літератури для 10-11 класів (2017), а також змісту підручників із зарубіжної літератури для 10 класу (рівні стандарт і профільний) авторського колективу під керівництвом О. М. Ніколенко.

У виданні вміщено програмні художні твори (повністю й у фрагментах), а також дидактичні матеріали до них, що сприяють формуванню ключових і предметних компетентностей відповідно до Концепції Нової української школи та Рекомендацій Європейської Ради.

Підручники, хрестоматія і зошит для контрольних робіт авторського колективу під керівництвом О. М. Ніколенко входять до навчально-методичного комплекту із зарубіжної літератури для 10 класу й ураховують досвід передових країн і сучасні вимоги до освіти молоді. Читачі знайдуть тут художні твори для обов’язкового читання і твори, що запропоновані за вибором учителів і учнів (варіативний компонент). Деякі тексти подано в кількох перекладах для організації уроків компаративного вивчення.

Набуття певних умінь і навичок у процесі опанування зарубіжної літератури допоможе школярам краще підготуватися до життя в суспільстві, усвідомити своє місце в сучасному світі й надасть духовні орієнтири для подальшого становлення особистості.

Для закладів середньої освіти з українською мовою навчання, учнів, учителів, методистів.

 

pick_zarubizhna_literatura_10_nikolenko3.pdf
6 MB
466

Схожі матеріали