Українська мова

Оцінити підручник:
5,0 1
Українська мова 11 клас Шелехова Бондаренко Новосьолова 2011

Українська мова. Академічний, профільний рівні. Підручник для 11 класу загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою навчання.

  • Автор: Г.Т.Шелехова, Н.В.Бондаренко, В.І.Новосьолова
  • Видавництво: "Педагогічна думка"
  • Рік видання: 2011
  • Сторінок: 182
  • Формат файлу: pdf

Дорогі одинадцятикласники!

 

Наш підручник допоможе систематизувати вивчене і здобути нові знання про мову, удосконалити усне і писемне мовлення, а також, що надзвичайно важливо, набути вмінь, необхідних для освіченої людини, яка прагне максимально реалізувати себе у житті.

Українська мова — унікальний предмет, який формує духовне обличчя людини, допомагає розвиватися, розквітнути здібностям кожного. Мова є засобом формування уявлень про світ, засвоєння цінностей культури — національних і загальнолюдських. Завдяки їм людина стає особистістю, яка не лише неповторно віддзеркалює світ, а й творить його. Тому дуже важливо цей предмет пізнавати до тонкощів, збагачувати пам’ять мовними засобами — словесними, фразеологічними, граматичними.

Сучасне суспільство відчуває гостру потребу в такій мовній особистості, яка в будь-якій ситуації могла б грамотно вести діалог, відповісти чітко й змістовно на поставлене запитання, повідомити необхідні відомості, коректно й лаконічно заперечити співрозмовнику або компетентно підтримати його погляди.

Мета цієї книжки — не просто дати відомості про мову й мовлення, а й допомогти навчитися правильно, точно, логічно, виразно говорити українською, виражати свої думки, увійти в самостійне життя освіченою, умілою і впевненою в собі людиною.

Будьте невтомними у вивченні української мови. Спілкуйтеся мовою свого народу, любіть її, бо шана до рідної мови — найперша ознака справжньої культури особистості.

Бажаємо вам успіхів у вивченні української мови й самопізнанні!

 

pick_ukrainska_mova_11_shelehova.pdf
7 MB
93

Схожі матеріали