Основи інформаційних технологій

Оцінити підручник:
5,0 1
Основи інформаційних технологій Гуржій Возненко Поворознюк Самсонов 2023

Основи інформаційних технологій. Навчальний посібник для здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти.

  • Автор: А.М.Гуржій, Л.І.Возненко, Н.І.Поворознюк, В.ВСамсонов
  • Видавництво: "Літера ЛТД"
  • Рік видання: 2023
  • Сторінок: 288
  • Формат файлу: pdf

Сучасний стан суспільства характеризується різким зростанням ролі інформації у всіх сферах людської діяльності. Сучасне виробництво неможливо уявити без застосування комп'ютерів — основного технічного засобу оброблення інформації. Постійно зростає роль інформації та інформаційних технологій у науці, культурі, побуті. Якщо донедавна рівень розвитку суспільства визначали за ступенем його індустріалізації, то сьогодні — за ступенем інформатизації.

Високий рівень інформатизації всіх сфер людської діяльності, надзвичайно швидкі темпи розвитку комп'ютерної і цифрової техніки ставлять підвищені вимоги до підготовки фахівців, зокрема в закладах професійної (професійно-технічної) освіти.

У навчальному посібнику висвітлено фундаментальні принципи інформатики, основні тенденції і перспективи розвитку інформаційних технологій. Для наближення до практики, наповнення курсу конкретним змістом описано пристрої для оброблення інформації і найпоширеніші програмні продукти.

Видання підготовлено відповідно до програми з інформатики, затвердженої Міністерством освіти і науки для навчальних закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

pick_osnovy_informatsiinykh_tekhnolohii_hurzhii.pdf
8 MB
4

Схожі матеріали