Основи здоров'я

Оцінити підручник:
5,0 2
Основи здоров'я 9 клас Поліщук 2017

Основи здоров'я. Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Н.М.Поліщук
  • Видавництво: "Грамота"
  • Рік видання: 2017
  • Сторінок: 192
  • Формат файлу: pdf

Дорогі дев’ятикласники!

 

Безумовно, ви вже переконалися, що людина — творець свого здоров’я. Вивчаючи курс «Основи здоров’я» у 9 класі, ви знайдете відповіді на багато запитань, усвідомите, чому так важливо з юнацького віку вести здоровий спосіб життя, займатися фізичною культурою, дотримуватися правил особистої гігієни, правильно поводитись у різних ситуаціях, позитивно спілкуватися, уникати стресів. Юнаки й дівчата, які входять у суспільне життя своєї країни, повинні керуватися принципами моральності, розумними шляхами досягати справжньої гармонії здоров’я, займати активну громадянську позицію, розвивати екологічно доцільне мислення й поведінку.

Маємо надію, що наш підручник допоможе вам отримати нову інформацію, удосконалити життєві навички, переконатися в цінності здоров’я та неповторності життя. Ви дізнаєтеся про феноменальність життя та сучасне уявлення про здоров’я, про складові самореалізації, самопізнання, формування особистості, характеру, самооцінки, а також поповните свої знання про психологічні та моральні якості людини.

Багато хто з вас уже замислюється про життєве самовизначення та майбутню сім’ю, тож сподіваємося, що вам стане в пригоді інформація про стосунки з дорослими й однолітками, цінність родини, готовність до сімейного життя, стан репродуктивного здоров’я молоді.

У підручнику запропоновано не тільки цікаву інформацію, а й багато практичних завдань, життєвих ситуацій, рольових ігор для розвитку важливих для вас умінь і навичок.

 

pick_osnovi_zdorovya_9_policschuk.pdf
12 MB
21

Схожі матеріали