Всесвітня історія

Оцінити підручник:
3,14 7
Всесвітня історія 7 клас Васильків Островський Паршин Букавин 2020

Всесвітня історія. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: І.Д.Васильків, В.В.Островський, І.Л.Паршин, І.Я.Букавин
  • Видавництво: "Астон"
  • Рік видання: 2020
  • Сторінок: 176
  • Формат файлу: pdf

 

Шановні семикласниці й семикласники!

 

Підручник із всесвітньої історії для 7 класу пропонує навчальний матеріал відповідно до чинної програми для «паралельних» курсів історії України та всесвітньої. Його «родзинкою» є зіставлення подій і процесів X—XV ст. у світі та на українських теренах у текстах, завданнях, таблицях, ілюстраціях. Це дозволяє використовувати матеріали книжки для синхронного вивчення історії України та всесвітньої, як рекомендовано навчальною програмою. Параграфи містять пізнавальні, але доступні розповіді, кольорові схеми, промовисті мапи, цікаві та «непрості» запитання в рубриці «Думаємо і діємо!», і — вау-вау-вау!, такі «шпаргалки», які ви опрацюєте та навчитеся створювати самостійно. Є також д-у-у-у-же захоплива рубрика «Чи знаєте ви, що...».

За допомогою QR-кодів ви переглядатимете додаткові дивовижі, про які не згадує «навіть» Вікіпедія, а ще — виконуватимете тренувальні вправи. На початку розділів — добірки зображень, наприкінці — узагальнювальні таблиці, які допоможуть зіставити епізоди, що відбувалися в Середньовіччі в різних країнах світу, з історією України. Щоб ви удосконалювали свої вміння і вчилися критично мислити, після параграфів передбачено спеціальні «заморочки», які можна обмірковувати самостійно, у парах, у групах з однокласниками, усно, або письмово, в школі чи вдома. Ви навіть зможете придумати свої запитання і трішечки «повипитувати» вчителів.

Упродовж року вас незмінно супроводжуватимуть посміхайлики — «королівна» і «рицар». Вони — приязні, залюбки підніматимуть настрій, коли якісь запитання чи завдання здаватимуться складними. А таку «скриньку скарбів» ви наповнюватимете інформацією про історичні події, явища, процеси та історичних діячів, коли працюватимете з нашим підручником щоденно, ретельно та наполегливо.

 

pick_vsesvitnya_istoriya_7_vasilkiv.pdf
7 MB
157

Схожі матеріали