Хімія

Оцінити підручник:
2,67 3
Хімія 7 клас Дячук Гладюк 2015

Хімія. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Л.С.Дячук, М.М.Гладюк
  • Видавництво: "Навчальна книга - Богдан"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

 

Дорогі семикласники!

 

Цього навчального року ви розпочинаєте вивчення нового для вас предмета — хімії.

Хімія — цікава і складна наука. Щоб оволодіти нею повного мірою, необхідно не лише засвоїти теоретичний матеріал, а й навчитися застосовувати набуті знання на практиці. Знання з хімії знадобляться вам як для пояснення багатьох природних явищ, так і для розуміння виробничих процесів та використання хімічних речовин у побуті.

Хімію слід вивчати послідовно і дуже уважно, не пропускаючи жодної навчальної теми. Насамперед ви повинні добре засвоїти найважливіші хімічні поняття та хімічні закони, які становлять основу хімічних знань. Для цього вам потрібно уважно читати кожний параграф, виписувати визначення, правила та формули у зошит і запам’ятовувати їх.

Цікаві факти, що стосуються навчального матеріалу, позначено у параграфі кружечком. Матеріал параграфа під назвою «Якщо хочете знати хімію глибше» призначений для учнів, які прагнуть вивчати хімію поглиблено, саме для них дібрано ускладнені завдання.

У матеріалі параграфів, де це передбачено навчальною програмою, подано детальні інструкції щодо виконання лабораторних дослідів і практичних робіт. Під назвою «Домашній експеримент» описано досліди, які ви зможете виконати самостійно вдома, дотримуючись правил безпеки.

На сторінках підручника ви також знайдете пояснення, як розв’язувати задачі з хімії.

Після кожного параграфа розміщено висновки та диференційовані завдання для перевірки набутих знань.
Наприкінці підручника подано відповіді та розв’язки до деяких задач і вправ, словничок хімічних термінів і понять, а також предметний покажчик.

Крім того видання має електронну версію. Натиснувши на позначку, ви зможете переглянути фото, відео по темі, виконати тести.

А тепер — до праці!

Успіхів вам у навчанні!

 

pick_himiya_7_dyachuk.pdf
10 MB
114

Схожі матеріали