Хімія

Оцінити підручник:
5,0 1
Хімія 7 клас Лашевська 2015

Хімія. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Г.А.Лашевська, А.А.Лашевська
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 192
  • Формат файлу: pdf

Шановні семикласники!

 

Ви щойно розгорнули підручник, за яким вивчатимете нову науку -хімію. Опанування її основ допоможе вам підвищити загальну ерудицію, ліпше пізнати себе і навколишній світ. Цю навчальну книгу недостатньо прочитати - з нею потрібно наполегливо працювати. Відомо, що той, хто навчається самостійно, досягає набагато більше за того, кому все пояснили. Під час роботи з підручником вам допоможуть умовні позначення в ньому - піктограми.

Цікаво і пізнавально - стисла інформація для допитливих, яка стимулюватиме їх до подальшого пізнання.

У тексті вам траплятимуться нові слова, зокрема іншомовного походження. Запам’ятовувати їх необов’язково. Натомість важливо навчитися знаходити їхнє пояснення у тлумачному словничку підручника та інших джерелах інформації. Також у підручнику є покажчики - іменний і предметний. У Додатку наведено відомості про деякі хімічні елементи, прості й складні речовини. Усе це допоможе вам оперативно відшукати потрібну інформацію.

Навчальна робота з підручником орієнтована на формування вашої компетентності (пояснення цього слова є в тлумачному словничку) й розвиток ініціативи. Ви здобуватимете знання, аналізуючи різні джерела: текст, табличні дані, діаграми, рисунки.

Ілюстрації, наведені в підручнику, відбивають історичне минуле, реалії повсякденного життя та мистецтва. Аналіз їхнього змісту допоможе осягнути різноманітність способів пізнання навколишнього світу та його красу. Не оминайте увагою портрети науковців і біографічні довідки про них. Адже доробок кожного із цих учених став цеглиною в грандіозній будівлі сучасної науки, сприяв закладенню фундаменту для розвитку високих технологій. Для систематизації й узагальнення знань ви використовуватимете таблиці та схеми. Будьте терплячими, наполегливими в досягненні мети, ретельно плануйте свою діяльність.

 

pick_himiya_7_lashevska2.pdf
13 MB
11