Хімія

Оцінити підручник:
5,0 1
Хімія 7 клас Савчин 2015

Хімія. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: М.-В.М.Савчин
  • Видавництво: "Грамота"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 184
  • Формат файлу: pdf

Дорогі юні друзі!

 

Ви починаєте вивчати новий навчальний предмет, який відкриє для вас чарівний світ речовин, їх будову, властивості й перетворення.

У сьомому класі ви розширите отримані в курсі природознавства знання про речовини та пізнаєте науку, яка є складовою загальної культури кожної людини.

Здобуті хімічні знання стануть надійною основою у виробленні вашого ставлення до навколишнього світу, у якому відбувається постійна взаємодія людини з речовинами. Вивчення хімії сформує предметні та ключові компетентності, які неодноразово пригодяться вам у різних життєвих ситуаціях.

Окрім цього, навчання хімії в основній школі створить підгрунтя для розвитку вашого світогляду, критичного, екологічного та творчого стилю мислення й поведінки, вибору майбутньої професії. Як наука експериментальна хімія забезпечить сформованість пошукових і дослідницьких умінь і навичок, навчить правильно застосовувати речовини на практиці й у повсякденному житті.

Відомості про життя і діяльність видатних учених, які зробили вагомий внесок у розвиток хімічної науки, стануть для вас прикладом працелюбності, наполегливості в досягненні мети, зразком відданості своїй справі.

Увійти у світ хімічних знань, набути експериментальних умінь і вмінь самостійно здобувати знання про речовини й досвід роботи з ними вам допоможе підручник. Уміщені в ньому тексти й ілюстрації введуть вас у світ невидимих частинок, з яких складаються речовини, а з останніх — усі живі й неживі об’єкти.

 

pick_himiya_7_savchin.pdf
9 MB
126