Українська мова

Оцінити підручник:
5,0 1
Українська мова 7 клас Ворон Солопенко 2015

Українська мова. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою.

  • Автор: А.А.Ворон, В.А.Солопенко
  • Видавництво: "Освіта"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

Дорогі друзі!

 

У сьомому класі ви продовжите вивчати частини мови, розкривати таємниці української мови. Ви вже дізналися багато нового, але попереду ще незвідані стежки, що ведуть до мовної країни знань. Пройшовши цими стежками, дізнаєтеся про особливі форми дієслова, прислівник, службові частини мови, вигук. Як винагороду за сумлінну працю здобудете знання про значення, граматичні ознаки, особливості правопису і вживання в мовленні цих частин мови, навчитеся грамотно висловлювати свої думки, опануєте основні правила спілкування. І поруч з вами завжди буде надійний помічник і порадник -підручник.

Щоб пригадати вивчене раніше і краще засвоїти повий матеріал, дайте відповіді на запитання на початку кожного параграфа або виконайте вправу-дослідження. Правила, виділені синім кольором, треба запам’ятовувати. Можна користуватися підказками підручника, якщо виникають труднощі під час вивчення нової теми. Мовні задачі сприятимуть розвиткові логічного мислення, а вправи з ключами є найшвидшим способом самоперевірки.

Контрольні запитання і завдання, вміщені після кожного розділу, тести наприкінці підручника зорієнтують у тому, що ви повинні знати і вміти, щоб тематична атестація пройшла успішно.

Рубрики «Культура спілкування», «Духовні скарби України» допоможуть удосконалити вміння спілкуватися, цікаво і змістовно висловлюватися, почуватися впевнено в різних життєвих ситуаціях.

Словники в розділі «Додаток» пояснять вам невідоме слово. У цьому розділі є зразки й мовних розборів, що стануть у пригоді під час виконання вправ і завдань.

Щиро сподіваємося, що підручник не тільки допоможе вам навчитися грамотно писати, а й стати цікавим, тактовним співрозмовником.

 

pick_ukrainska_mova_7_voron2.pdf
13 MB
14

Схожі матеріали