Фізика

Оцінити підручник:
3,0 2
Фізика 7 клас Пшенічка Мельничук 2015

Фізика. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: П.Ф.Пшенічка, С.В.Мельничук
  • Видавництво: "Букрек"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 248
  • Формат файлу: pdf

Дорогі друзі!

 

Фізика - це дивовижна наука, яка дає змогу побачити у звичайних предметах і явищах приховану в них сутність; вона є основою техніки і всіх наук про природу. Чим займається фізика, ви зрозумієте, прочитавши вже перший параграф підручника. Ви дізнаєтеся також про найцікавіші й найважливіші відкриття, зроблені в галузі фізики за останні сто років і в останнє десятиріччя.

Фізика передовсім - наука експериментальна. У підручнику описано багато цікавих і захоплюючих дослідів, які ви зможете провести самостійно вдома. Сподіваємося, це принесе вам велике задоволення!

Основний матеріал параграфів, на який необхідно звернути увагу, виділено півжирним шрифтом. Наприкінці параграфа є творчі завдання (для найбільш допитливих), контрольні запитання для самоперевірки і вправи з усними та письмовими задачами. Якщо ви зумієте з ними впоратися, то це означає, що матеріал засвоєний добре.

Серед задач трапляються не тільки прості, але й середньої складності та навіть досить важкі. Для їх розв'язання необхідно ще раз уважно перечитати теорію, а можливо, і скористатися довідниками та помізкувати. Складні задачі і розділи теорії відмічено зірочкою *.

Життя набагато цікавіше за будь-який підручник! Ми зумисне включили до нього теми для досліджень, які допоможуть вам зрозуміти, що таке справжні фізичні проблеми.

Мова сучасної фізики досить складна. Тому наприкінці підручника розміщено словник фізичних термінів, який допоможе зрозуміти і засвоїти наукові терміни.

 

pick_fizika_7_pshenichka.pdf
15 MB
209

Схожі матеріали