Фізика

Оцінити підручник:
5,0 1
Фізика 7 клас Засєкіна Засєкін 2015

Фізика. 7 клас. Підручник для загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Т.М.Засєкіна, Д.О.Засєкін
  • Видавництво: "Освіта"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 221
  • Формат файлу: pdf

Юні друзі!

 

Сьогодні ви починаєте вивчати новий предмет — фізику, назва якого походить від грецького слова «фюзис», що означає «природа».

Фізика відкриє для вас багато таємниць природи, допоможе пояснити і зрозуміти явища, з якими ви зустрічаєтеся на кожному кроці. І те, що здавалося дивним і загадковим, — стане зрозумілим і звичним. Але світ природних явищ настільки різноманітний і багатогранний, що зрозуміти і пояснити його може лише людина допитлива й освічена. Полегшить вам цю нелегку справу підручник із фізики.

Підручник містить п’ять розділів, які розділені на параграфи. Перед кожним розділом коротко говориться про головне, що буде вивчатись, виділяється суть розділу. У кінці розділу узагальнено із систематизовано навчальний матеріал у рубриці «Підсумки розділу».

Параграфи починаються з коротких рубрик «Ви дізнаєтесь» і «Пригадайте». Вони допоможуть вам ознайомитися з основними питаннями, які будуть розглядатись у параграфі, а також підкажуть, що треба пригадати з раніше вивченого, щоб краще засвоїти новий матеріал. В основному тексті параграфа для зручності формули, визначення, поняття виділені шрифтом і кольором, наприкінці параграфа є рубрика «Підсумки», яка допоможе запам’ятати головне із нового матеріалу.

 

{module Google (справа)}

{source}
<iframe class="pickFlip" data-src="https://s3.amazonaws.com/online.fliphtml5.com/hkca/kjef/index.html#p=1" allowfullscreen=""></iframe>
{/source}

{jd_file file==1121}

{module Comments}

pick_fizika_7_zasekina.pdf
27 MB
17

Схожі матеріали