English

Оцінити підручник:
3,33 12
Англійська мова 7 клас Несвіт 2015 (7 рік навчання)

Англійська мова (7-й рік навчання). Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: А.М.Несвіт
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 204
  • Формат файлу: pdf

Шановні семикласники!

 

Гучний шкільний дзвінок знову запросив вас у захопливу подорож країною знань.

Звичайно, у перші шкільні дні ви ще перебуваєте під враженнями від літнього відпочинку в колі рідних і близьких, і це не дивно, адже сім’я - найбільший скарб у житті людини. Цього року ви навчитеся розповідати про сімейні традиції, обов’язки членів родини та взаємини з друзями.

Дружна сім’я - це обов’язково затишний дім, гостинний стіл. Ми розкриємо вам секрети приготування улюблених страв, з нашою допомогою ви навчитеся швидко й вишукано сервірувати стіл для рідних та друзів.

У темі «Охорона здоров’я» разом з головними героями ви завітаєте до лікаря, навчитесь описувати симптоми захворювання.

Усі сторони нашого життя знаходять відображення на сцені та в кіно, і тому ми залюбки відвідуємо кінотеатри й обговорюємо нові спектаклі. Тут відтворюються реальні події нашого життя, і, споглядаючи гру акторів, ми маємо можливість проаналізувати свої вчинки, стати кращими.

Сподіваємося, що у коло ваших захоплень входить і спорт. Більшість із вас відвідують різноманітні спортивні клуби та секції, беруть участь у змаганнях. Багато хто вже пізнав радість перших перемог. У темі, присвяченій спорту, ми поговоримо про різні види спортивних змагань, спортивні клуби та секції. Ви будете висловлювати свої враження, давати поради.

Наступна тема запросить вас до Великої Британії, зокрема до Лондона -великого міста з давньою історією. Подорожуючи вулицями Лондона, ви дізнаєтеся про місця, пов’язані з королівською родиною, а також відвідаєте кілька найвідоміших музеїв.

Після цікавої подорожі так приємно повернутися додому - в Україну. На вас чекає її прадавня столиця - Київ - колиска нашої держави. Тож погуляймо його центральною вулицею, Хрещатиком, та відвідаймо історичні місця Подолу. А найкраще це зробити з друзями та однокласниками. От де відчуєте справжню радість спілкування і нових відкриттів! Про позакласні заходи ми поговоримо в темі «Шкільне життя».

Отже, друзі, вирушаймо у казково-чарівну подорож сторінками нашого підручника. У добру путь! Бажаємо успіхів!

 

pick_angliyska_mova_7_nesvit_p.pdf
26 MB
1313

Схожі матеріали