English

Оцінити підручник:
5,0 1
Англійська мова 7 клас Калініна Самойлюкевич 2020

Англійська мова. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Л.В.Калініна, І.В.Самойлюкевич
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2020
  • Сторінок: 256
  • Формат файлу: pdf

 

Любий друже і люба подружко!

 

Цього року ви продовжите вивчати англійську мову. Підручник містить сім розділів, кожен з яких - це велика тема, наприклад “Family and Friends” або “Balance Your School Life”. Для того щоб з книжкою було зручніше працювати, уроки поділено на декілька частин: Pronunciation Warm-up, Grammar Smart, Word Smart, Time to Read, Conversation Warmup, Time to Listen, Time to Write.

Кожен урок починається з бесіди - Conversation Warm-up. Це допоможе вам активно включитися в роботу, «зануритися» в середовище англійської мови, відновити в пам’яті набуті знання.

У вас з’являться нові друзі, теж семикласники. Це персонажі Ann, Steve, Lucy, Helen та інші, з якими ви будете спілкуватися англійською, вивчати граматику, поповнювати словниковий запас.

Діти розкажуть вам про життя школярів у своїх країнах, навчать спілкуватися мовою, яка є для них рідною. Разом ви поговорите про улюблені кінофільми, відомих спортсменів, побуваєте в популярних театрах ваших країн. Ви зможете розказати своїм закордонним друзям про столицю України - Київ, ознайомити їх з визначними місцями міста.

У кінці підручника ви знайдете довідник (First Aid Kit), тексти для аудіювання (Audioscripts), ключі до тестових завдань (Му progress in English), англо-український словник (Vocabulary) та таблицю неправильних дієслів (Irregular Verbs).

Зверніть увагу на завдання, які потрібно буде виконати в робочому зошиті. Це допоможе вам швидше й краще засвоїти матеріал.

З уривків творів відомих англійських та американських письменників, вміщених у підручнику, ви більше дізнаєтеся про англомовні країни. Це допоможе вам поглибити знання з англійської мови, щоб згодом стати цікавими співрозмовниками.

Good luck! Хай щастить!

 

pick_angliyska_mova_7_kalinina2.pdf
8 MB
7

Схожі матеріали