English

Оцінити підручник:
5,0 1
Англійська мова 9 клас Калініна Самойлюкевич 2022 (погл.)

Англійська мова. Підручник для 9 класу з поглибленим вивченням англійської мови закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: Л.В.Калініна, І.В.Самойлюкевич
  • Видавництво: "Генеза"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 311
  • Формат файлу: pdf

 

Любий друже і люба подружко!

 

Перед тобою підручник з англійської мови. Він містить сім розділів -Units. Кожен з них - це велика тема, наприклад, "Getting to Know Yourself" або "Preparing for the Future". Для того, щоб з книгою було зручніше працювати, уроки поділено на декілька частин.

Кожен урок починається з бесіди - Go Ahead!, яка допоможе тобі активно включитися в роботу, «зануритися» у середовище англійської мови, відновити в пам’яті свої знання.

Виконуючи цікаві завдання у робочому зошиті, ти швидше й краще засвоїш матеріал.

Ти дізнаєшся про життя підлітків у своїх країнах, навчишся спілкуватися мовою, яка є для них рідною. Ви обговорюватиме улюблені книжки та журнали, цікаві телепередачі, відомих музикантів, побуваєте в популярних концертних залах ваших країн. Ти покажеш своїм закордонним друзям свою рідну країну - Україну, познайомиш з її визначними місцями.

З уривків творів відомих англійських та американських письменників ти дізнаєшся більше про англомовні країни. Це допоможе тобі не тільки поглибити знання з англійської мови, а й навчитися спілкуватися з однолітками, а згодом перетворитися на цікавого співрозмовника.

 

pick_angliyska_mova_9_kalinina2.pdf
10 MB
9

Схожі матеріали