English

Оцінити підручник:
5,0 1
Англійська мова 7 клас Морська Кучма 2015

Англійська мова. Третій рік навчання. Підручник для 7 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Л.І.Морська, М.О.Кучма
  • Видавництво: "Навчальна книга - Богдан"
  • Рік видання: 2015
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

Юний друже!

 

Вітаємо тебе із початком нового навчального року — третього у твоїй історії вивчення англійської мови. Сподіваємося, перших два роки були цікавою і захопливою мандрівкою у світ Великобританії, Сполучених Штатів Америки, Канади, Австралії та інших країн, де люди спілкуються однією з найпопулярніших мов світу.

Цього року ти навчишся розповідати англійською мовою про свою домівку, кімнату, дізнаєшся, як діти в англомовних країнах проводять свій вільний час, про те, як вони святкують їхні (та й твої, мабуть, теж) свята, дотримуються традицій свого народу тощо.

Старанно навчаючись упродовж року, ти також зможеш вільно спілкуватися англійською мовою про українську кухню, природу та визначні місця нашої країни.

Працюючи наполегливо, не забувай і про відпочинок. У тебе будуть канікули, упродовж яких ти відвідаєш багато цікавих місць, гратимешся із друзями і, безперечно, дивитимешся фільми. А чому б не спробувати подивитись їх англійською мовою (їх ти зможеш знайти в Інтернеті, у друзів чи у свого вчителя)?! Спробуй!

 

pick_angliyska_mova_7_morska.pdf
22 MB
78

Схожі матеріали