Досліджуємо історію і суспільство

Оцінити підручник:
5,0 1
Досліджуємо історію і суспільство 5 клас Панарін Макаревич Топольницька Охріменко 2022

Досліджуємо історію і суспільство. Підручник інтегрованого курсу для 5 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.Є.Панарін, Ю.А.Топольницька, А.С.Макаревич, О.С.Охріменко
  • Видавництво: "Літера"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 156
  • Формат файлу: pdf

Шановні п'ятикласники і п'ятикласниці!

 

Вітаємо вас у 5 класі! Ви вже багато що вивчили та багато чого навчилися. Але скільки цікавого чекає на вас попереду! На уроках «Я досліджую світ» ви говорили про себе, ваших близьких та рідних, про громаду, у якій живете, та про нашу державу. Цьогоріч ви починаєте вивчати спеціальний курс - «Досліджуємо історію і суспільство», який присвячено саме цим складовим вашого життя.

Назва свідчить, що вивчення нового предмета - цікава та захоплива подорож дослідника. Перед вами постане українське суспільство у всьому його різноманітті: різні історичні періоди, різні культурні спільноти, різні регіони. Ви зробите перші кроки в опануванні нової для себе науки - історії. Завдяки їй ви дізнаєтеся, як жили наші пращури, як виглядали міста й села, як українці проводили дозвілля в минулому та ще багато цікавого.

Закликаємо вас брати активну участь в обговореннях, висловлювати свою думку. Це допоможе вам навчитися працювати у колективі: обстоювати власну позицію та поважати позицію інших. Вивчення історії та суспільства починається з історії кожного з вас. Окремі історії становлять минуле вашої громади, усі разом вони творять історію нашої України. Цей підручник стане надійним помічником у дослідженні минулого та сьогодення.

Успіхів вам у дослідженнях!

 

pick_doslidzhuemo_istoriyu_5_panarin.pdf
7 MB
12

Схожі матеріали