Україна і світ

Оцінити підручник:
5,0 1
Україна і світ 5 клас Панарін Макаревич Топольницька Охріменко 2022

Україна і світ. Вступ до історії та громадянської освіти. Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.Є.Панарін, А.С.Макаревич, Ю.А.Топольницька, О.С.Охріменко
  • Видавництво: "Літера ЛТД"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 144
  • Формат файлу: pdf

 

Шановні п'ятикласниці та п'ятикласники!

 

Ми раді, що перед вами цей підручник. Це означає, що з нашою допомогою, разом зі своєю вчителькою або вчителем ви пізнаватимете світ, гортатимете сторінки історії та вчитиметеся бути частиною громадянського суспільства. Все це та багато інших цікавих відкриттів чекають на вас у курсі «Україна і світ. Вступ до історії та громадянської освіти».

На уроках цього курсу ви глибше пізнаватимете себе, досліджуватимете власне минуле, минуле своїх близьких і рідних, історію своєї громади. Ви також почнете дізнаватися про минуле нашої країни та всього світу. На вас чекає знайомство з новими героями та героїнями. Ви довідаєтеся про людей, які своїми вчинками та працею змінили перебіг історії. Вам стане відомо, якими були людські спільноти в давнину та якими є сучасні спільноти.

Весь наступний рік ви досліджуватимете себе, свою громаду, нашу Україну та увесь світ. Познайомитеся з тим, як влаштоване життя сучасного суспільства та довідаєтеся, як стати його повноправною частиною. Дізнаєтеся, як люди облаштовували своє життя у минулому та як роблять це тепер. Зрозумієте, чому історія - це не лише події сивої давнини, а усе, що відбувається з нами. Цей підручник допоможе вам знайти відповіді на ці та чимало інших важливих запитань.

Щиро бажаємо успіхів!

 

pick_ukraina_i_svit_5_panarin.pdf
7 MB
7

Схожі матеріали