Всесвітня історія

Оцінити підручник:
3,93 28
Всесвітня історія 11 клас Гісем Мартинюк 2019

Весвітня історія. Підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти. (Рівень стандарту)

  • Автор: О.В.Гісем, О.О.Мартинюк
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2019
  • Сторінок: 224
  • Формат файлу: pdf

Шановні одинадцятикласники та одинадцятикласниці!

 

В 11 класі ви завершуєте вивчення курсу всесвітньої історії. Запорукою успішної роботи на уроках і вдома, як і в попередні роки, залишається вміння працювати з підручником. Перш ніж розпочати, необхідно ознайомитися з його змістом та структурою.

Матеріал об’єднано в шість розділів, кожен із яких містить параграфи, які, у свою чергу, складаються з окремих пунктів. У тексті ви зустрінете виділені слова і дати. На них необхідно звертати особливу увагу. Історію, як ви вже знаєте, неможливо засвоїти без знання її термінології та хронології.

Краще опанувати навчальний матеріал допоможуть ілюстрації, таблиці й схеми. Розглядаючи ілюстрації, звертайте увагу на підписи, що пояснюють зміст зображеного. До деяких із них пропонуються запитання. Систематизувати уявлення про те, як розгорталися події, із якими ви ознайомилися, допоможуть таблиці. Схеми розкривають зв’язки між складовими історичних явищ, процесів тощо.

Наприкінці параграфів містяться висновки, які привертають увагу до провідних ідей, розкритих у тексті. Запитання та завдання спрямовані на формування різноманітних умінь та навичок. У кінці підручника розташована хронологічна таблиця.

Підручник супроводжує електронний освітній ресурс interactive. ranok.com.ua, де розміщено додаткову інформацію до параграфів, історичні документи, алгоритм виконання практичних занять і теоретичний матеріал до них, запитання та завдання на узагальнення знань за розділами, а також тестові завдання до розділів, що виконуються в режимі онлайн.

 

pick_vsesvitnya_istoriya_11_gisem.pdf
9 MB
17475

Схожі матеріали