Інформатика

Оцінити підручник:
5,0 1
Інформатика 7 клас Бондаренко Ластовецький Пилипчук Шестопалов 2024

Інформатика. Підручник для 7 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.О.Бондаренко, В.В.Ластовецький, О.П.Пилипчук, Є.А.Шестопалов
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2024
  • Сторінок: 272
  • Формат файлу: pdf

Дорогі семикласники та семикласниці!

 

У 6 класі ви з’ясували особливості побудови й опрацювання растрових і векторних зображень, навчилися додавати анімації до об’єктів слайдів презентації, ознайомилися з табличним процесором і електронною таблицею. Ви дізналися більше про різні пристрої комп’ютера та цифрові технології, а також продовжили вивчення мови програмування Python.

У цьому навчальному році на вас очікує чимало цікавого та корисного, а пропонований підручник буде вашим надійним помічником. Пригадаймо, як із ним працювати.

Навчальний матеріал підручника налічує шість розділів. Кожен розділ складається з параграфів і практичних робіт. Кожен параграф містить теоретичні відомості за темою уроку, приклади практичного застосування отриманих знань, матеріали за рубриками «Повторюємо», «Питання для самоперевірки», «Вправи», «Комп’ютерне тестування».

«Повторюємо» допоможе вам пригадати відомості, які ви вивчали в попередніх класах і які будуть корисні для засвоєння нового матеріалу. «Питання для самоперевірки» допоможуть з’ясувати, чи зрозуміли ви вивчений матеріал, а також підготуватися до виконання вправ і практичних робіт за комп’ютером. «Вправи» складаються із завдань теоретичного і практичного спрямування. Вони призначені для самостійного та групового виконання за комп’ютером.

У підручнику ви знайдете покроковий опис практичних робіт. Щоб виконати кожну з цих робіт, потрібно повторити матеріал, вивчений на попередніх уроках, — тоді ви зможете успішно застосувати свої знання та виконати завдання.

До підручника пропонується електронний інтерактивний додаток, який містить додаткові матеріали до вправ, тестові завдання з автоматичною перевіркою відповідей, ЗБ-моделі, навчальні відео, інтерактивні вправи, довідкові матеріали й ін.

Бажаємо натхнення та успіхів!

Схожі матеріали