Основи правознавства

Оцінити підручник:
5,0 1
Основи правознавства 9 клас Святокум 2022 (погл.)

Основи правознавства. Підручник для 9 класу з поглибленим вивченням основ правознавства закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.Є.Святокум
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 213
  • Формат файлу: pdf

 

Шановні дев'ятикласники та дев'ятикласниці!

 

Із кожним роком ви стаєте дорослішими, а це означає, що збільшується кількість запитань, над якими ви замислюєтесь і які ставите до навколишнього світу, збільшується й кількість викликів із боку вашого оточення. Навіть невеликий життєвий досвід, напевно, дозволив вам переконатися, що цивілізована людина у відносинах із суспільством керується нормами права.

Цього року ви починаєте вивчати новий предмет — «Основи правознавства». Наука права — непроста, проте надзвичайно цікава і, головне, дуже потрібна кожній людині, відколи вона поставила за мету впорядкувати свої відносини з іншими представниками людської спільноти. Отже, можна тільки вітати ваше прагнення поглибленого вивчення основних положень теорії держави і права, а також окремих галузей права України, які є найбільш важливими для вас, юних громадян і громадянок України.

Не менш важливим є розвиток ваших умінь застосовувати набуті знання на практиці. Саме з такою метою створювався цей підручник. Хочеться вірити, що він допоможе вам не тільки на уроках правознавства та під час виконання домашніх завдань, але й при вирішенні численних життєвих ситуацій, адже право — це дуже важливий регулятор суспільних відносин. Його дієвість значною мірою залежить від того, наскільки цей інструмент забезпечення суспільного спокою поважають і вміють застосовувати громадяни та громадянки.

Успіхів вам, друзі!

 

pick_osnovi_pravoznavstva_9_svyatokum4.pdf
7 MB
7

Схожі матеріали