Географія

Оцінити підручник:
5,0 1
Географія 9 клас Масляк Капіруліна 2017

Географія. Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: П.О.Масляк, С.Л.Капіруліна
  • Видавництво: "Ранок"
  • Рік видання: 2017
  • Сторінок: 240
  • Формат файлу: pdf

Дорогі друзі!

 

Сьогодні Ви починаєте вивчення шкільного географічного курсу «Географія. Україна і світове господарство».

Із попереднього курсу географії 8-го класу Ви дізналися про красу і велич, природні умови та ресурси України, про населення, яке їх використовує для забезпечення власних потреб, і про населення інших країн світу.

Зі шкільного курсу географії 9-го класу Ви дізнаєтеся про те, наскільки раціонально ми та населення інших країн світу використовуємо ресурси нашої планети, якого рівня розвитку досягла наша держава у порівнянні з іншими країнами та економіками світу, що треба зробити, аби досягти вищого рівня розвитку та забезпечити гідне життя українців.

Як показує світовий досвід, багатство і процвітання будь-якої країни, щасливе і заможне життя кожного її громадянина починається з любові до рідної землі та дбайливого заощадливого ставлення до її природних багатств.

Пізнати господарство України та світу Вам допоможе цей підручник. Працюючи з ним на заняттях і вдома, Ви поступово пізнаватимете свою країну і світ, починаючи від поняття «економічний розвиток» та його показників до понять «глобалізація» та «регіональна економічна інтеграція», від характеристики основних видів діяльності у сільському господарстві України та світу до нових видів сучасних машин і роботів та ролі сучасної науки й освіти в розвитку господарства.

Підручник є основним, але не єдиним джерелом знань. Коли Ви будете його читати, використовуйте карти, шукаючи на них географічні об’єкти, про які йде мова. Користуйтеся енциклопедіями, довідниками, періодичними виданнями, сучасною телевізійною та радіоінформацією, відомостями з Інтернету.

Бажаємо Вам цікавої та змістовної мандрівки шкільним курсом «Географія. Україна і світове господарство». Нехай вона допоможе знайти власне місце для розвитку особистих здібностей і талантів Вашого дорослого життя.

 

pick_geografiya2_9_maslyak.pdf
18 MB
13

Схожі матеріали