English

Оцінити підручник:
4,5 2
Англійська мова 9 клас Бондар Пахомова 2017 (5 рік навчання)

Англійська мова (5-й рік навчання). Підручник для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: Т.І.Бондар, Т.Г.Пахомова
  • Видавництво: "Методика Паблішинг"
  • Рік видання: 2017
  • Сторінок: 272
  • Формат файлу: pdf

Шановні друзі!

 

Вітаємо вас у новому навчальному році! Бажаємо продовжувати наполегливо вивчати англійську мову. Сподіваємось, що п'ятий рік з підручником "Joy of English" буде надзвичайно цікавим. Ми пропонуємо захоплюючі теми, після вивчення яких ви зможете характеризувати якості особистості та вчинки людей, розповідати про види діяльності, написати власну біографію, пройти співбесіду, проявити лідерські якості, порівняти шкільні системи різних країн, розповідати про захоплення у вільний час та протягом канікул, аргументувати вибір професії, зрозуміти мету волонтерства, надавати загальну інформацію про Канаду, Австралію, Індію, США, Україну та місто де ви проживаєте, ділитися враженнями, вирішувати конфліктні ситуації, давати поради, висловлювати свої почуття, емоції та враження.

Тематика ситуативного спілкування досить широка:я і мої друзі, шкільне життя (улюблений предмет, плани на майбутнє), кіно, література і театр, англомовні країни, подорож по Україні. Ви відчуєте гордість за нашу країну, за її історичне минуле і багате на події сьогодення.

Для найкращого розуміння особливостей роботи з підручником пояснимо складники уроків, що розмішені в колонтитулах.

Check-in - нові слова та краєзнавча інформація
Language - мовний і мовленнєвий (граматичний) матеріал
Everyday English - необхідні фрази для повсякденного спілкування
Get fit! - тренувальні вправи
Overheard - вправи для слухання
Facts and fiction - тексти для читання
Words in action - лексичні вправи
Skills in action - мої уміння
Free section - читацький калейдоскоп
Try it out! - проектна робота, тестові завдання
Revision - вправи для повторення

Кожен розділ містить різножанрові тексти, що розширюють ваш кругозір. Ми віримо, що саме читання допомагає ефективно засвоювати мову. Пам'ятайте, чим більше ви читаєте, тим більший стає ваш словниковий запас, покращується відчуття мови, зростає інтерес до культури народу мови, яку ви вивчаєте.

У розділі Grammar (граматичний довідник) подано необхідний граматичний матеріал у таблицях. Поняття, важливі для розуміння правил, виділені курсивом або жирним шрифтом. Кожне правило проілюстроване прикладом. Правила супроводжуються схемами та малюнками. Розділ доповнено граматичним матеріалом з підручника за 8 клас, який постійно вживається у підручнику 9 класу. Таким чином, ви маєте можливість повторити раніше засвоєний матеріал про Simple present і past, present progressive, present perfect active, degrees of comparison of adjectives та уникнути неправильного вживання граматичних форм.

У кінці підручника запропоновано розділ Vocabulary (поурочний словник). Слова поурочного словника подано з транскрипцією, що допомагає працювати з підручником самостійно. Поурочний словник містить слова в порядку вживання в текстах та завданнях уроку.

Розділ Dictionary (English-Ukrainian) подає слова в алфавітному порядку.

 

pick_angliyska_mova_9_bondar.pdf
20 MB
139

Схожі матеріали