Νεοελληνική γλώσσα

Оцінити підручник:
5,0 1
Новогрецька мова 8 клас Добра Воєвутко Сніговська Аліпа 2021

Новогрецька мова. Підручник для 8 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.М.Добра, Н.Ю.Воєвутко, О.В.Сніговська, Р.А.Аліпа
  • Видавництво: "Букрек"
  • Рік видання: 2021
  • Сторінок: 160
  • Формат файлу: pdf

 

Восьмикласники й восьмикласниці!

 

Підручник, який ви тримаєте в руках, допоможе вам упевнено подолати ще одну сходинку у вивченні новогрецької мови, спонукатиме не просто вивчати мову на уроках, а й частіше спілкуватися нею в побуті, з друзями та рідними.

Оволодіти інформацією, яку пропонує підручник, буде нескладно, адже авторки подавали її послідовно. Це означає, що нові знання доповнюють попередні, а їх обсяг та складність відповідають вашому віку. Підручник складається з 8 розділів: «Я і моя родина», «Природа та погода», «Шкільне життя», «Відвідування магазинів», «Відпочинок і дозвілля», «Греція і Україна», «Подорожі», «Канікули», кожен з яких розбитий на теми. Матеріал у темах детально поданий та проілюстрований для кращого унаочнення.

Теми підручника відображають реальне життя, зокрема в Греції та на Кіпрі, і відповідають умовам спілкування в грецькомовному середовищі.

Кожна тема містить основний текст і післятекстові вправи, які були укладені або дібрані, щоб перевірити розуміння нової лексики та закріпити її застосування в мовленні. У цьому допоможуть і різні типи завдань (з говоріння, читання, письма та перекладу): від найпростіших до складних. Кількість вправ і послідовність їх виконання ви можете обрати разом з учителем / учителькою.

Для кращого розуміння та легшого сприйняття теми доповнені грецько-українським словничком. Наприкінці книги також подано українсько-грецький та грецько-український словники.

Граматику викладено двома способами. По-перше, з навчальних текстів виокремлено новий матеріал, який пояснено та проілюстровано лексикою з теми. По-друге, у таблицях узагальнено та унаочнено раніше вивчений матеріал, знання якого потрібно постійно вдосконалювати. Правила ви зможете краще засвоїти, виконуючи цікаві вправи.

Завдяки підручнику ви поглибите свої знання, вдосконалите вміння й навички володіння новогрецькою мовою, а отже, зможете ще вільніше та впевненіше почуватись у грецькомовному середовищі.

Бажаємо успіху!

 

pick_novogretska_mova_8_dobra2.pdf
6 MB
32

Схожі матеріали