Νεοελληνικη γλωσσα

Оцінити підручник:
5,0 1
Новогрецька мова 5 клас Добра Сніговська Чайка 2022 (1-й рік навчання, друга іноземна)

Новогрецька мова (1-й рік навчання, друга іноземна). Підручник для 5 класу закладів загальної середньої освіти.

  • Автор: О.М.Добра, О.В.Сніговська, Л.В.Чайка
  • Видавництво: "Букрек"
  • Рік видання: 2022
  • Сторінок: 116
  • Формат файлу: pdf

 

Вітаємо, любий друже, люба подруго!

 

Запрошуємо тебе у дивовижну подорож чарівним світом новогрецької мови. Саме вона стала основою світової науки й культури та є невичерпним джерелом для багатьох мов світу, а також нашої рідної — української мови.

Ця книга допоможе тобі зробити перші кроки в опануванні новогрецькою мовою. Це обов’язково знадобиться тобі під час спілкування з її носіями — українцями грецького походження, або під час незабутньої подорожі до Греції чи Кіпру. Це ж круто, чи не так?

Зміст підручника містить безліч творчих завдань, вправ та ігор. Під час їх виконання ти дізнаєшся багато вражаючих фактів про історичну й культурну спадщину греків. Навчишся розповідати новогрецькою мовою про себе, власну родину, друзів, шкільне життя та улюблені навчальні предмети, свої захоплення та вподобання, домашніх та диких тварин, місто або село, в якому ти живеш, грецькі й українські свята та традиції тощо.

Мандруючи сторінками книги, ти матимеш справу з багатьма видами навчальної діяльності, які позначені окремими символами. Уважно прочитай, що означає кожен із них, та вирушай у яскраву подорож!

Щасливого навчального року та успіхів у навчанні!

 

pick_novogretska_mova_5_dobra2.pdf
6 MB
7

Схожі матеріали