Біологія

Оцінити підручник:
5,0 1
Біологія 8 клас Жолос Толстанова Ягенська 2016

Біологія. Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів.

  • Автор: О.В.Жолос, Г.М.Толстанова, Г.М.Ягенська, В.В.Додь, І.В.Довгаль, О.Є.Ходосовцев, І.Ю.Костіков, С.О.Волгін, А.В.Сиволоб, Н.В.Скрипник
  • Видавництво: "Фоліо"
  • Рік видання: 2016
  • Сторінок: 304
  • Формат файлу: pdf

 

Вітаємо!

 

Скоріше за все ви зараз думаєте, що починаєте вивчення чер гового розділу курсу біології, який навряд чи знадобиться вам. у повсякденному житті. Уявіть, що вам знову 4 5 років... Напев но, рідні вам розповідали, що це час, коли все було цікаво і вас називали «чомучками». У період життя. в якому ви перебуває те, проходять значні зміни у вашому тілі, характері, звичках. Мабуть, у вас знову багато запитань «чому?»

Знання, які ви отримаєте, вивчаючи предмет «Біологія люди ни», важливі не тільки для тих із вас, хто стане біологом або лікарем. Відомості про будову та функції людського організму, їх вікові особливості допоможуть кожному з вас розуміти свою фізіологію, власне тіло, його сигнали та потреби. Заглиблюючись у курс «Біологія людини», ви будете захоплюватись тим, як до сконало працює, організм: на рівні управління органами, на рівні клітин і навіть молекул.

Ви зрозумієте, як зберегти ваше здоров’я на довгі роки щас ливого життя. Знань, зі сторінок цього підручника, буде достатньо, щоб зорієнтуватися в новітніх поглядах на здорове харчу вання, застосування ліків, нових медичних приладів і процедур. Ви ознайомитеся з характерними ознаками та механізмами розвитку найпоширеніших захворювань, зокрема генетичних та інфекційних, а також підходами до їх профілактики.

Звичайно, що в житті кожної людини виникатимуть певні проблеми зі здоров'ям, у вас чи у ваших близьких, тому знання біологи людини допоможе вам бути кращими батьками, друзями й подругами, колегами і колежанками.

Ми всі різні — і це чудово. Проте принципи функціонував ня організму однакові. Вони багатогранні й водночас досконалі. Усвідомте цю мудрість, вивчаючи «Біологію людини». Можливо, саме ці знання допоможуть вам пізнати гармонійність світу навколо вас.

 

pick_biologiya_8_zholos.pdf
17 MB
50

Схожі матеріали